woensdag 8 januari 2020

Speel je Battlefield V onder Linux? Dan word je geband

Speel je Battlefield V onder Linux? Dan word je geband
Gamen onder Linux mag dan wel makkelijker zijn dan ooit, er zijn nog steeds bedrijven die er niks van moeten weten. EA is zo'n partij. De gameportaal van het bedrijf, Origin, is niet beschikbaar voor Linux, maar gelukkig kunnen Linux-fans een deel van de games dankzij trucs toch nog spelen onder het open source besturingssysteem…tot nu.
Lees verder

AQL Challenge review: betaalbare draadloze sportkoptelefoon
Het aantal draadloze koptelefoons en oordopjes dat op de markt komt groeit gestaag, de ene set nog duurder dan de andere. Audio Quality Lab (AQL), een dochter van Cellularline, heeft een betaalbaar alternatief op de markt gebracht: de Challenge. Wij hebben de set uitgebreid getest.
Lees verder

De grootste frustratie van webontwikkelaars is…
Mozilla heeft onderzocht hoe webdevelopers het webplatform, de tools en mogelijkheden van de organisatie ervaren en de resultaten gedeeld. Hoewel de ontwikkelaars over het algemeen positief waren, was er een grote frustratie die met kop en schouders overal bovenuit stak.
Lees verder

7 redenen om te upgraden naar Linux ipv Windows 10
Het einde van Windows 7 nadert met rasse schreden en de grote vraag die wij regelmatig horen langskomen is: Wat moeten we doen? Een nieuwe computer kopen met Windows 10? Een nieuwe computer kopen met Linux, het huidige systeem upgraden naar Windows 10 of toch overstappen naar Linux? Wij zetten de voors en tegens voor je op een rijtje.
Lees verder

2020 is het jaar van de opvouwbare laptop
De CES is in volle gang en er zijn weer een hoop laptops aangekondigd. Het valt ons op dat verschillende fabrikanten groots inzetten op laptops met een opvouwbaar scherm. Wij nemen ze even met je door.
Lees verder