woensdag 8 januari 2020

Robin Mobile wordt Budget Mobiel

Robin Mobile wordt Budget Mobiel
Het mobiele merk Robin Mobile gaat verdwijnen. Eigenaar Nuts Groep hanteert voortaan de naam Budget Mobiel als onderdeel van Budget Thuis.
Lees verder

Vice schrijft af op Engelse activiteiten
De Amerikaanse uitgever Vice Media schrijft twee miljoen euro af op de waarde van zijn Engelse activiteiten. De aanhoudende onzekerheid over de brexit, en de financiƫle gevolgen daarvan, nopen het bedrijf daartoe.
Lees verder

CES: 'Veel feedback op cryptomunt Libra'
De Libra Association, de organisatie achter de cryptomunt Libra, heeft veel feedback gekregen. Dat vertelde Dante Disparte, hoofd policy en communications, dinsdag op CES tijdens het congres Digital Money in het Venetian Hotel in Las Vegas.
Lees verder

Rabobank: 'Hele markt profiteert van komst Amazon'
De aanstaande lancering van Amazon.nl als volwaardig en compleet shoppingplatform biedt kansen voor de hele e-commercewereld. De Rabobank denkt dat andere webwinkels hun omzet zien groeien en dat offline retailers daar de pijnlijke rekening voor betalen.
Lees verder

Uitgaven aan drones en robots naar 128,7 miljard dollar
De uitgaven aan robotsystemen en drones bedragen 128,7 miljard dollar dit jaar, zo heeft IDC berekend, 17 procent meer dan in 2019.
Lees verder

Astronomen vrezen plaag internetsatellieten
De lancering van duizenden internetsatellieten is een ramp in wording. Dat zegt Philippe Mollet van de Belgische Volkssterrenwacht Mira tegen de VRT.
Lees verder

CES: BrainCreaors kondigt totaaloplossing aan voor schaalbare AI
Het Nederlandse BrainCreators heeft op de CES in Las Vegas een totaaloplossing voor schaalbare AI aangekondigd. Het platform genaamd BrainPower […]
Lees verder

CES: robot maakt 300 pizza's per uur
Een Amerikaans bedrijf met de voor Nederlanders verwarrende naam Picnic demonstreert op CES een eerste pizzarobot.
Lees verder

Ziggo ontkent betrokkenheid radiozender
Het is onduidelijk of Ziggo actie gaat ondernemen tegen de Stichting Radio Wijchen FM. Die lijkt een radiozender te zijn begonnen onder de naam Ziggo FM die behalve via een eigen internetpagina ook via de radioapp RadioNed+ is te beluisteren.
Lees verder