vrijdag 17 januari 2020

Mobiele games dit jaar goed voor 100 miljard dollar

Mobiele games dit jaar goed voor 100 miljard dollar
Mobiele games brengen dit jaar zeker 100 miljard dollar op aan omzet, tegen 90 miljard vorig jaar. Dat voorspelt onderzoeker App Annie in zijn State of Mobile 2020 rapport.
Lees verder

Nike investeert in grote e-sportscompetitie
Nike wordt sponsor van e-sportsteams en -spelers van de T1 Entertainment & Sports organisatie uit Zuid-Korea en gaat hen ook letterlijk aan het sporten helpen.
Lees verder

Samsung Xcover Pro krijgt vier jaar lang updates
Samsung geeft zijn nieuwe Xcover Pro-smartphone vier jaar lang updates en upgrades. Kom daar maar eens om bij andere smartphonefabrikanten.
Lees verder

Beurswaarde Alphabet naar 1 biljoen dollar
De beurswaarde van Alphabet, het moederbedrijf van Google, is donderdag door de grens van 1 biljoen (1000 miljard) dollar geschoten. Alphabet is daarmee het vierde bedrijf door die magische grens heenbreekt.
Lees verder

Voorlopig geen reclame bij WhatsApp
Er komen voorlopig toch geen advertenties in WhatsApp. Het team dat hiervoor verantwoordelijk was is ontbonden, zo weet The Wall Street Journal.
Lees verder

HelloFresh verrast door hogere omzet
HelloFresh heeft het afgelopen jaar beter gepresteerd dan verwacht. Het Duitse bedrijf rekent op een omzet van tussen de 1,808 en 1,811 miljard euro. Dat komt neer op een groei van 36 procent op jaarbasis bij constante wisselkoersen.
Lees verder

Netbeheerder Liander zet VR in voor werving
Netbeheerder Liander is onder haar medewerkers een effectief aanbrengprogramma gestart. Daarvoor worden onder meer virtual reality-films ingezet.
Lees verder

Netflix verhoogt prijzen in Vlaanderen
Netflix heeft voor Belgische abonnees een prijsverhoging aangekondigd. De verwachting is dat die ook zal gelden voor Nederland.
Lees verder

Frankrijk veilt 5G frequenties in april, tijdelijke oplossing Belgische impasse
Frankrijk gaat midden april de frequenties voor 5G-netwerken veilen. De winnende partijen krijgen dan in juni de uitslag te horen.
Lees verder