donderdag 9 januari 2020

Mobiel internet in India stuk duurder

Mobiel internet in India stuk duurder
Telecomaanbieders in India hebben hun tarieven voor het mobiele internet met 42 procent verhoogd voor prepaidklanten, in totaal zo'n 1,1 miljard gebruikers.
Lees verder

Overname Sandd door PostNL wordt banendrama
De overname van Sandd door PostNL draait uit op een heel groot banenverlies. Dat meldt de NOS. Nu is al duidelijk dat minder dan de helft van de ongeveer 16.000 Sandd-medewerkers zeker is van een baan bij PostNL.
Lees verder

Bank Indonesia overweegt toeslag op e-wallet betalingen
Indonesië overweegt een toeslag van 0,7 procent op transacties met bepaalde e-wallets, meldt Reuters. Bank Indonesia heeft al gesprekken gevoerd over toeslagen over transacties met QR codes.
Lees verder

Battle: Internet Blockers
Op het eerste gezicht zou je ze niet samen in een versus verwachten, toch hebben Myndr en Google Wifi twee belangrijke overeenkomsten: het zijn beiden wifi-punten met de mogelijkheid om het internet te blocken. De manier waarop en de benadering is totaal verschillend. Interessant voor een vergelijking.
Lees verder

Kwetsbaarheden in TikTok ontdekt
Online beveiliger Check Point Research heeft in TikTok meerdere kwetsbaarheden ontdekt waardoor gebruikersaccounts konden worden aangevallen. TikTok is een van […]
Lees verder

CES: Perso van L'Oréal maakt thuis make-up op maat
Een nieuwe oplossing van L'Oréal Technology Incubator, die deze week al wordt gedemonstreerd op de CES in Las Vegas, stelt een huidcrème samen na analyse van de huid van de gebruiker. In de toekomst kunnen ook lippenstift en fond de teint op maat worden gemaakt.
Lees verder

Jongeren geven voorkeur aan thuisbezorgen pakketjes
Per maand ontvangen jongeren gemiddeld één à twee pakketten. Tijdens de feestdagen verwachten ze bijna twee keer zoveel te ontvangen. Dat blijkt uit onderzoek van MediaTest.
Lees verder

Videodienst Quibi gaat voor 10 minuten content: Big Stories in Big Bites
Alsof er al niet genoeg videodiensten zijn, naast Disney Plus, Netflix en Apple TV Plus, komt er dit jaar nog een bij met de opvallende naam Quibi (spreek uit kwiwi). De dienst werd vorig jaar al aangekondigd. Woensdag gaf het bedrijf een voorproefje tijdens CES in Las Vegas.
Lees verder

Mediabureau ZIGT neemt MediaScience over
ZIGT neemt voor een onbekend bedrag digitaal campagnebureau MediaScience over. Voor zowel klanten van ZIGT als van MediaScience betekent dit volgens ZIGT een 'versteviging van de dienstverlening en is er een sterkere propositie richting de markt'.
Lees verder