vrijdag 24 januari 2020

Missie watertechnologie Thailand en Maleisië, incl. ASIAWATER 2020

Missie watertechnologie Thailand en Maleisië, incl. ASIAWATER 2020

Bent u actief in de watertechnologie of afvalwatersector en bent u geïnteresseerd in de ASEAN-markt? Ga dan van 29 maart tot en met 4 april mee met de missie naar Thailand en Maleisië onder leiding van de Nederlandse watergezant Henk Ovink. Wij bezoeken dan ook de regionale vakbeurs ASIAWATER 2020.

Voor wie?

Deze missie is met name gericht op technologieën voor:

Lees verder

Tijdig terugsturen invoercertificaten

Nieuwsbericht 20.003 – Het kalenderjaar 2019 is voorbij en de invoercertificaten met einddatum 31 december 2019 moeten uiterlijk 14 februari 2020 terug zijn bij team in-en uitvoer van RVO.

Lees verder

Subsidie sanering varkenshouderijen aangevraagd?

Bent u één van de 503 aanvragers van de subsidie Sanering varkenshouderijen? Dan laten we de geurscore van uw varkenslocatie berekenen en beoordelen wij uw aanvraag.

Lees verder

Fiscale regeling EIA helpt duurzame investeringen in warmtenetten

Het bedrijf Ennatuurlijk ontwikkelt en beheert warmte- en koudenetten verspreid over het hele land. "We moeten soms flink puzzelen om investeringen hierin rendabel te maken. Dan kan de Energie-investeringsaftrek het verschil maken met een fiscaal voordeel van soms wel 10%."

Lees verder

Groenten- en fruitsector krijgt ruim € 30 miljoen subsidie

Bent u een erkende producentenorganisatie (PO) in de groenten- en fruitsector? Dan kunt u elk jaar met een Operationeel programma Gemeenschappelijke Marktordening-subsidie (GMO-subsidie) aanvragen.

Lees verder