donderdag 16 januari 2020

LinkedIn breidt Europees hoofdkantoor uit

LinkedIn breidt Europees hoofdkantoor uit
LinkedIn breidt zijn Europese campus in Dublin uit met drie kantoren. Het contract heeft een looptijd van 25 jaar. Vorig […]
Lees verder

Microsoft rolt Chromium Edge uit
Microsoft heeft zojuist de stabiele versie van Chromium Edge vrijgegeven voor alle platforms: macOS, Windows 7, 8 en 10 en iOS en Android. Op Windows 10 wordt de oude versie van Edge verborgen, al zijn er trucjes om dat te voorkomen.
Lees verder

'Cyberaanval vanuit Iran zeer waarschijnlijk'
Online beveiliger Check Point houdt rekening met een mogelijke cyberaanval vanuit Iran. Ruim anderhalve week na de Amerikaanse raketaanval is er volgens de meest recente cijfers nog geen Iraanse reactie in de cyberwereld vastgesteld.
Lees verder

Koninklijke Horeca Nederland wil rechtvaardige aanpak huizenverhuurplatformen
Koninklijke Horeca Nederland (KHN) wil strengere wetgeving voor huizenverhuurplatformen als Airbnb. Volgens de brancheorganisatie moet dit zorgen voor een betere controle en handhaving van onder andere de belastingplicht, brandveiligheidswetgeving en legionellapreventie. Vandaag presenteert de Tweede Kamer een schriftelijk verslag over de wetgeving.
Lees verder

Candid Group start het nieuwe decennium met opening Rotterdams kantoor
Candid Group, het platform voor media-, technologie- en creatieve bureaus, nam woensdag haar nieuwe kantoorruimte in het centrum van Rotterdam in gebruik. Tegelijk komt de naam Group te vervallen.
Lees verder

Amazon.nl, marktplaatsen, Bijenkorf en Jumbo op Emerce Retail
De komst van Amazon naar Nederland, dat wordt een van de belangrijkste thema's van Emerce Retail, op 12 maart in Inn Style te Maarssen. De retailer heeft gisteren officieel zijn eigen Nederlandse webwinkel aangekondigd en dat gaan de belangrijkste rivalen bol en Coolblue zeker merken.
Lees verder

'Historisch succes voor Nederlandse techbedrijven op techbeurs CES'
Nederland heeft zijn meest succesvolle Consumer Electronics Show (CES) ooit beleefd. Op de afgelopen editie van de grootste techbeurs ter wereld in Las Vegas deden vijftig Nederlandse startups onder leiding van startup-ambassadeur Constantijn van Oranje en staatssecretaris Mona Keijzer (Economische Zaken en Klimaat) 'waardevolle connecties' op, sloten ze overeenkomsten en vielen ze in de prijzen. Welke overeenkomsten melden de betrokkenen niet.
Lees verder

Maaltijdbezorger Grubhub in de etalage
De Amerikaanse maaltijdbezorger Grubhub zou op zoek zijn naar een koper, weet The Wall Street Journal. Het bedrijf verloor 30 procent marktaandeel in november, en dat is al de helft van wat het twee jaar geleden was.
Lees verder

Stadsdistributie GLS bezorgt pakketten emissievrij
GLS begint met volledig duurzame pakketdistributie in vier Nederlandse binnensteden, 'geruisloos en emissievrij'. In Apeldoorn, Den Haag, Utrecht en Zwolle worden daarvoor elektrische voertuigen ingezet.
Lees verder