woensdag 8 januari 2020

Informatiebijeenkomsten SDE+-voorjaarsronde 2020

Informatiebijeenkomsten SDE+-voorjaarsronde 2020

De voorjaarsronde Stimulering Duurzame Energieproductie (SDE+) opent op 17 maart 2020 om 9:00 uur. Wilt u zich voorbereiden op deze openstelling? Kom dan naar de informatiebijeenkomsten op dinsdag 11 februari 2020. Er is een ochtend- en een middagbijeenkomst.

De bijeenkomsten zijn gericht op aanvragers van SDE+, intermediairs en adviesbureaus. De volgende onderwerpen komen per bijeenkomst aan bod:

Lees verder

De Halm pakt graantje mee van Deense mueslimarkt

Bij De Halm beginnen ze de dag graag met biologische muesli. Met de productie ervan, wel te verstaan. De producten gaan sinds december 2019 ook naar Denemarken. Met dank aan het internationale netwerk van Enterprise Europe Network (EEN).

Lees verder

Netherlands Lounge op Green Logistics Expo Padua

Bent u actief in transport en logistiek of e-commerce en heeft u interesse voor de Italiaanse markt? Presenteer u en ontmoet zakenpartners in de Netherlands Lounge op de Green Logistics Expo in Padua, van 18 tot en met 20 maart.

De Nederlandse deelname aan deze beurs wordt georganiseerd door de Nederlandse ambassade in Rome en het consulaat-generaal in Milaan. De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) en bureau Proaxxes werken hieraan mee.

Programma

De Green Logistics Expo is dé internationale beurs over duurzame logistiek in Italië. Kernthema's zijn:

Lees verder

Energieprestatie-eisen nieuwbouw gepubliceerd

De eisen voor Bijna Energie Neutrale Gebouwen (BENG) staan nu in de Staatscourant. Deze gelden Vanaf 1 juli 2020 voor alle nieuw te bouwen gebouwen.

Lees verder

Subsidie Sanering varkenshouderijen sluit bijna

Bent u varkenshouder in concentratiegebied Oost of Zuid? En veroorzaakt uw bedrijf geuroverlast? Dan kunt u nog tot en met 15 januari 2020 subsidie aanvragen als u stopt met uw bedrijf.

Lees verder