zaterdag 18 januari 2020

Grote Windows 10-gat gebruikt om NSA te Rickrollen

Grote Windows 10-gat gebruikt om NSA te Rickrollen
Een kwetsbaarheid in Windows 10 zorgt ervoor dat gebruikers er niet meer op kunnen vertrouwen dat ze een legitiem domein bezoeken en dat gevaarlijke software van betrouwbare certificaten kan worden voorzien. Een onderzoeker heeft al aangetoond dat dit niet moeilijk is.
Lees verder

Google stopt met Chrome-apps
Google heeft aangegeven te stoppen met losse Chrome-apps. Het bedrijf is begonnen met het afbouwen van de ondersteuning van de apps en richt zich alleen nog op extensies.
Lees verder

Bespaar inkt en papier met deze tools
Je bespaart tijd, het milieu en je portemonnee met deze programma's die het printproces ondersteunen. Sommige van deze tools maken er zelfs een wedstrijdje van en laten je gedetailleerde resultaten van je besparingen zien.
Lees verder

Zo installeer je Chrome OS op je (oude) computer
Google timmert al jaren hard aan de weg met Chrome OS en brengt samen met verschillende computerfabrikanten Chrome-apparaten uit met dat besturingssysteem. Maar je hoeft niet per se een dedicated apparaat aan te schaffen, je kan het systeem ook zelf op je (oude) computer zetten en wij laten je zien hoe.
Lees verder

Chrome, Edge, Firefox: Welke browser is het snelst?
Er is veel veranderd op de markt voor pc-browsers. Ongeveer vijf jaar geleden was er nog meer concurrentie en geheel eigen ontwikkeling, nu zijn er nog maar twee engines over: die achter Chrome en die achter Firefox. Met de release van de Blink-gebaseerde Edge van Microsoft deze maand kijken we naar benachmarks en praktijktests.
Lees verder

Cooler Master herontwerpt koelpasta-tubes wegens drugsverdenkingen
Cooler Master heeft het uiterlijk van z'n koelpasta-spuiten aangepast omdat het bedrijf het naar eigen zeggen beu is om steeds te moeten uitleggen aan ouders dat de inhoud geen drugs is, maar koelpasta.
Lees verder

Windows 10-upgrade nog steeds gratis
Microsoft gaf gebruikers enkele jaren geleden de mogelijkheid gratis te upgraden van Windows 7 naar Windows 10. Daarbij ging het af en toe zo ver dat zelfs gebruikers die dat niet wilden een upgrade kregen. De aanbieding is al lang en breed voorbij, maar gratis upgraden is nog steeds mogelijk en het is nu makkelijker dan ooit. Wij vertellen je hoe je dat doet.
Lees verder