woensdag 15 januari 2020

Fraude via internet fors gestegen

Fraude via internet fors gestegen
In vergelijking met 2018 werden er vorig jaar 20.000 meer online fraudegevallen genoteerd. De fraude met handel via internet nam […]
Lees verder

Google wil ondersteuning cookies van derden in Chrome beperken
Google zal binnen twee jaar de ondersteuning voor cookies van derden stopzetten. Dat maakte Google dinsdag bekend op het blog voor Chromium, de open source browser waarop Chrome is gebaseerd.
Lees verder

Google Nest Hub Max: venster op de wereld
De voice assistent kennen we ondertussen wel en ook de smart speakers beginnen een plekje te verwerven in huishoudens wereldwijd. Er dient zich echter een nieuwe vormfactor aan.
Lees verder

Jumbo levert via Thuisbezorgd.nl in Utrecht en Amsterdam
Supermarktketen Jumbo gaat in navolging van Groningen ook in Utrecht en Amsterdam versbereide maaltijden bezorgen bij klanten thuis en op het werk.
Lees verder

Tijdschrift WENDY gaat voor 'digital first'
Het tijdschrift WENDY rond tv presentatrice Wendy van Dijk neemt grotendeels afscheid van papier. Wendy van Dijks management bevestigt aan VillaMedia dat het bedrijf 'digital first' zal gaan.
Lees verder

PVV Overijssel wil opheldering over financiƫle steun aan bezorger SuperBuddy
PVV Overijssel wil opheldering over de financiƫle steun aan de Zwolse boodschappenbezorger SuperBuddy. Dat bedrijf is na vijf jaar failliet.
Lees verder

Hostingbedrijf Alphamega naar PCextreme, Sitebytes naar RealHosting
Hostingbedrijf Alphamega is voor een onbekend bedrag overgenomen door PCextreme, onderdeel van Total Webhosting Solutions. Het is de tweede acquisitie in korte tijd door PCextreme.
Lees verder

Adobe Experience Manager nu ook in de cloud
Adobe biedt zijn Adobe Experience Manager (AEM) nu ook aan als clouddienst. Dat was voorheen niet het geval. De software draaide lokaal bij bedrijven.
Lees verder

Visa test betalen met nfc smartphones
Visa heeft Tap to Phone aangekondigd, software waarmee retailers contactloze betalingen met Android smartphones kunnen accepteren, zonder de noodzaak van extra hardware.
Lees verder