woensdag 22 januari 2020

Food innovation-missie naar Singapore

Food innovation-missie naar Singapore

Bent u een innovatieve food-tech start-up, scale-up of mkb-bedrijf en klaar voor uitbreiding naar Azië? Wilt u zakendoen en/of samenwerken met Singaporese bedrijven en investeerders? Ga dan van 30 maart tot en met 3 april mee naar Food & Hotel Asia in Singapore. In het Netherlands Pavilion zet u uw bedrijf in de schijnwerpers op een van de grootste voedselbeurzen in Azië.

Lees verder

Nordic Business Day: ontdek kansen in bouw, transport en zorg

Zakendoen in Noord-Europa? Tijdens de Nordic Business Day op 4 februari ontdekt u kansen in Sustainable Building, Mobiliteit en Life Sciences & Health. De voertaal is Engels.

Op de Nordic Business Day ontmoet u ondernemers die al zakendoen in Scandinavië. Ook vertegenwoordigers van lokale clusterorganisaties en Nederlandse ambassades delen hun kennis en ervaringen met u. Zij kunnen helpen bij uw marktentree in Denemarken, Noorwegen en Zweden (samen Scandinavië), Finland en IJsland.

Lees verder

Aanvragen invoercertificaten Hilton beef februari 2020

Nieuwsbericht 20.002 – Van 3 tot en met 5 februari 2020 kunt u invoercertificaten aanvragen voor rundvlees van hoge kwaliteit (Hilton beef) uit de Verenigde Staten (VS) en Canada.

Lees verder

Octrooiadviseur Hans Helsloot helpt ondernemers bij intellectueel eigendom

Octrooiadviseur Hans Helsloot van Octrooicentrum Nederland geeft (startende) technisch innovatieve ondernemers advies over intellectueel eigendom (IE), met name over het toepassen van octrooien. Zo helpt hij ondernemers om de juiste strategische keuzes te maken bij het beschermen van hun product of dienst. In januari ontving Hans een STER-award voor zijn inzet in de regio Eindhoven.

Alle reden om Hans te vragen naar zijn werk!

Lees verder

Octrooiadviseur Hans Helsloot helpt ondernemers bij intellectuele eigendom

Octrooiadviseur Hans Helsloot van Octrooicentrum Nederland geeft (startende) technisch innovatieve ondernemers advies over intellectueel eigendom, met name over het toepassen van octrooien. Zo helpt hij ondernemers om de juiste strategische keuzes te maken bij het beschermen van hun product of dienst. In januari ontving Hans een STER-award voor zijn inzet in de regio Eindhoven.

Alle reden om Hans te vragen naar zijn werk!

Lees verder