donderdag 23 januari 2020

Florius introduceert chatbot voor verduurzamen woning

Florius introduceert chatbot voor verduurzamen woning
Consumenten kunnen voortaan in gesprek met Robert, een chatbot van hypotheekwinkel Florius. Die geeft de consument snel inzicht in de mogelijkheden, kosten en mogelijke voordelen van het verduurzamen van de woning. En hoe de kosten hiervan betaald kunnen worden.
Lees verder

Klant-en-klare schakelinstallatie in Vijfhuizen voor datacenter
In Vijfhuizen is door netbeheerder Liander een kant-en-klare elektrische schakelinstallatie geplaatst op het onderstation. Deze zorgt ervoor dat een datacenter in de regio zo'n negen maanden eerder kan worden aangesloten op het elektriciteitsnet.
Lees verder

Disney Plus straks standaard op Philips televisies
Philips gaat zijn toekomstige Android televisies later dit jaar standaard voorzien van de nieuwe videodienst Disney Plus. De app daarvoor kan nu al wel in de Play Store worden gedownload.
Lees verder

Smartphonefabrikant Wiko staakt activiteiten in Nederland
Wiko stopt per direct met de verkoop van smartphones in Nederland omdat het bedrijf inbreuk maakt op een octrooi van Philips. Elders in Europa worden nog wel toestellen geleverd.
Lees verder

Bol.com opent kledingwinkel
Bol.com opent vandaag zijn mogelijk laatste eigen winkel en denkt dat daarmee het assortiment compleet is. In de shop: mannen- en vrouwenkleding. Het grootste gedeelte van het assortiment ligt in de schappen bij verkooppartners, zoals bekende merken en retailers.
Lees verder

Duizenden Sandd-postbezorgers aan de slag bij PostNL
Duizenden Sandd-postbezorgers hebben aangegeven per 1 februari aan de slag te willen gaan bij PostNL, ondanks geluiden dat veel bezorgers zich niet kunnen vinden in de arbeidsvoorwaarden.
Lees verder

Vertrek streamers heeft gevolgen voor Twitch
Het vertrek van bekende streamers bij gamekanaal Twitch heeft geleid tot een achteruitgang van het aantal bekeken uren, zo blijkt uit onderzoek van StreamLabs en Newzoo. De groei is zeker aan het vertragen.
Lees verder

Klant krijgt langer toegang tot oud mailadres bij wisselen aanbieder
Vanaf komende zomer gaan Nederlandse internet-, telefonie- en tv-aanbieders aan consumenten nog een half jaar lang toegang tot hun oude e-mailadres(sen) bieden, nĂ¡dat een klant is overgestapt. Deze afspraak binnen de sector is onderdeel van een breder pakket aan maatregelen van staatssecretaris Mona Keijzer (Economische Zaken en Klimaat) om overstappen naar een andere provider eenvoudiger en aantrekkelijker te maken.
Lees verder

Martijn Eindhoven naar LiveRamp
Martijn Eindhoven treedt per 1 febrauri aan als Head of Privacy Solutions bij LiveRamp, het bedrijf dat start-up Faktor vorig jaar overnam.
Lees verder