donderdag 9 januari 2020

Europese pilot prijsindicatie brandstofkosten van start

Europese pilot prijsindicatie brandstofkosten van start

Gaat u binnenkort een auto aanschaffen? Dan wilt u natuurlijk weten welke auto de beste keuze is voor u.

Lees verder

Balkan Business Dialogue 2020

Heeft u interesse om zaken te doen in Albanië, Bosnië en Herzegovina, Kosovo, Noord-Macedonië, Servië of Griekenland? Tijdens de Balkan Business Dialogue op 5 maart hoort u hoe u dat het beste kunt aanpakken.

Zakendoen in de Balkan regio

Tijdens de Balkan Business Dialogue bespreken we de laatste ontwikkelingen in Albanië, Bosnië en Herzegovina, Kosovo, Noord-Macedonië, Servië en Griekenland. U hoort praktijkverhalen over zakendoen in deze regio. Verder zijn er discussies over de benadering van duurzaamheidsvraagstukken die momenteel actueel zijn in de Westelijke Balkan.

Lees verder

Gezocht: bedrijven voor New Business Challenge Ghana 2020

Heeft u internationale ambities met uw bedrijf en heeft u bijzondere interesse in Ghana? Doe dan mee aan de New Business Challenge (NBC) en grijp de kans om uw ambitie waar te maken.

Lees verder

Eenvoudig aanpassen aandrijfsystemen leidt tot 30% - 60% energiebesparing

Door eenvoudige aanpassingen aan elektrisch aangedreven machines kunnen deze maar liefst 30% tot 60% efficiënter worden. Bedrijven besparen zo al tussen de 3% en 10% op hun elektriciteitsverbruik.

Lees verder

Toewijzing en schorsing olijfolie uit Tunesië

Nieuwsbericht 20.001 – Op 6 en 7 januari 2020 kon u invoercertificaten aanvragen voor de invoerregeling olijfolie uit Tunesië (Verordening (EG) nr. 1918/2006, volgnummer 09.4032).

Lees verder