maandag 6 januari 2020

Eerste crossmediale merkcampagne voor Bastion Hotels

Eerste crossmediale merkcampagne voor Bastion Hotels
Om haar naamsbekendheid in Nederland te vergroten trapt Bastion Hotels het nieuwe jaar af met een crossmediale campagne. Daarbij worden voor het eerst tv, radio en online video tegelijk ingezet.
Lees verder

Samsung verscheept 6,7 miljoen Galaxy 5G smartphones in 2019
Samsung heeft afgelopen jaar al 6,7 miljoen Galaxy 5G smartphones verscheept. Vanaf het eerste kwartaal komt daar ook nog een 5G tablet bij, de Galaxy Tab S6 5G, overigens alleen in Zuid Korea.
Lees verder

Infographic: een jaar breedband
2019 was een succesvol jaar voor de breedbandindustrie. Ruim 250.000 woningen en bedrijven werden aangesloten op glasvezel, het hoogste aantal in de afgelopen jaren. Het was ook het jaar waarin verschillende aanbieders met Gigabit-abonnementen kwamen en waarin de discussie over 5G losbarstte. Branche organisatie NL.Connect maakte deze infographic.
Lees verder

Thijs Schouten (HEMA): 'Ik wil meer uit bestaande systemen halen'
Bij Intergamma eigende Thijs Schouten zich alle kanten van e-commerce bij een retailketen toe. Die expertise mag hij nu te gelde maken bij HEMA, dat op alle fronten in groei investeert.
Lees verder

Vijftig Nederlandse startups tonen kunnen in Las Vegas
Nederland heeft op de Consumer Electronics Show (CES) in Las Vegas een van de grootste paviljoens op Eureka Park, de […]
Lees verder

Amazon wil ook eigen winkels in Duitsland
Amazon overweegt om, net als in de VS, in Duitsland fysieke winkels te openen. Dat vertelde het hoofd van de e-commercetak Ralf Kleber van Amazon zaterdag aan Welt am Sonntag.
Lees verder

Met de robotvinger bedien je al je apparaten
Geen zin om op te staan? Met de Fingerbot druk je op afstand op knoppen van huisapparatuur, zoals verlichting en de ventilator, al dan niet met behulp van spraakbediening.
Lees verder

Producthero neemt CSS platformen Comprice en Shopresult over
Producthero, premiumpartner in het Google Comparison Shopping Services partnerprogramma, neemt de Nederlandse CSS platformen Comprice en Shopresult over. Alle klanten worden naar Producthero overgeheveld.
Lees verder

De hotste hardware van 2020: van spelcomputers tot de nieuwe smartphone van Microsoft
2020 wordt een belangrijk om niet te zeggen spannend hardwarejaar. Anders dan in voorgaande jaren, zijn veel van de aanstaande gadgets het afgelopen jaar al (gedeeltelijk) onthuld.
Lees verder