vrijdag 17 januari 2020

DKTI Kennis halen en brengen

DKTI Kennis halen en brengen

Op 29 januari 2020 is er een informatiebijeenkomst DKTI Kennis halen en brengen. DKTI staat voor Demonstratie Klimaattechnologie├źn en - innovaties in transport. U krijgt tijdens deze bijeenkomst de gelegenheid andere partijen te ontmoeten waarmee u in gesprek kan gaan over de volgende ronde van DKTI-transport of andere regelingen. Ook kunt u een aantal interessante sessies volgen. Deze sessies staan in het teken van Waterstof, Batterij Elektrisch Rijden en Biobrandstoffen zowel gasvormig als vloeibaar.

Lees verder

Workshop: Slim omgaan met kennis bij samenwerking - Apeldoorn (december)

Samen innoveren biedt veel voordelen, maar ook valkuilen. Als start-up of (technisch) mkb-bedrijf wilt u graag weten hoe u dit proces effectiever kunt aanpakken. Een goede voorbereiding maakt samenwerken bij innovatieve trajecten makkelijker en neemt veel wantrouwen weg.

Goede voorbereiding, grotere slagingskans

Tijdens deze workshop wisselen theorie, praktische voorbeelden en opdrachten elkaar af. U leert:

Lees verder

Workshop: Masterclass Octrooien - Groningen (november)

Leer meer over octrooien en inbreuk.

Bent u een technische mkb-er of technische starter en van plan om serieus te investeren in octrooibescherming en/of octrooi-informatie? En wilt u inhoudelijk meer weten over octrooien, octrooiprocedures en inbreuk? Dan is deze workshop iets voor u.

Lees verder

Bedrag extra betaling jonge landbouwers 2018 aangepast

Het budget voor de extra betaling jonge landbouwers 2018 is niet voldoende. Dat komt doordat het aantal hectares waarvoor we hebben betaald, uiteindelijk hoger is dan verwacht.

Lees verder

DOET en Enterprise Europe Network versterken samenwerking elektrisch vervoer

De Dutch Organisation for Electric Transport (DOET) en het Enterprise Europe Network (EEN) werken voortaan nauwer samen.

Lees verder