zaterdag 11 januari 2020

Deze laptop heeft maar liefst 7 schermen

Deze laptop heeft maar liefst 7 schermen
We weten dat er een hoop bijzondere hardware en gadgets te zien zijn op de CES en daarom zijn we een beetje teleurgesteld dat juist deze laptop niet te zien is op dit evenement. Toch kunnen we het niet laten wat aandacht te besteden aan dit bakbeest.
Lees verder

Deze Windows 10 Pro-licentie kost iets meer dan een tientje
Tijdens onze zoektocht naar mooie kortingen, prijsverlagingen en prachtige deals vonden wij een Windows licentie voor iets meer dan 10 euro. Dat moeten we natuurlijk even met je delen en als we toch bezig zijn, plaatsen we meteen onze andere gevonden pareltjes.
Lees verder

KDE lokt Windows 7-gebruikers naar Linux
Met nog een paar dagen op de teller voordat de ondersteuning van Windows 7 stopt, doen verschillende organisaties hard hun best om wat gebruikers weg te snoepen van Microsoft's ecosysteem. De organisatie achter de populaire desktopomgeving, KDE, heeft een video gemaakt waarin het gebruikers overtuigt te kiezen voor een gratis Linux distributie met KDE.
Lees verder

Google ondersteunt Windows 7 langer dan Microsoft
De ondersteuning van Windows 7 mag dan wel op z'n einde lopen, dat betekent niet dat iedereen massaal het besturingssysteem verlaat om voor iets anders te gaan. Sterker nog, er zijn zelfs bedrijven die het systeem langer ondersteunen. Google is van plan het systeem nog 18 maanden langer te ondersteunen.
Lees verder

18 winkels waar je Linux-computers kan kopen
Een van de belangrijkste argumenten waarom Linux niet doorbreekt op de desktop is toch wel beschikbaarheid. De gemiddelde computerzaak levert alleen maar computers met Windows. Maar wat nou als je geen zin hebt om zelf Linux te installeren? Deze winkels verkopen kant-en-klare Linux-computers.
Lees verder