woensdag 15 januari 2020

Demonstratie Energie- en Klimaatinnovatie (DEI+) en Topsector Energiestudies Industrie open

Demonstratie Energie- en Klimaatinnovatie (DEI+) en Topsector Energiestudies Industrie open

De subsidies Demonstratie Energie- en Klimaatinnovatie en de Topsector Energiestudies Industrie zijn weer open. Het budget voor de DEI+-thema's is € 86,1 miljoen.

Lees verder

Nederlands Paviljoen op IE Expo China 2020

IE Expo China is dé beurs in Azië voor milieutechnologie op het gebied van water, afval, lucht en grond. Presenteer uw bedrijf van 21 tot en met 23 april in het Nederlands Paviljoen in Shanghai.

Voordelen Nederlands Paviljoen

Het Nederlands Paviljoen is een effectieve manier om lokale partners te vinden en voet aan de grond te krijgen in China. Als deelnemer geniet u van het volgende pakket:

Lees verder

Agro handelsmissie naar Angola

Wilt u zakendoen in de tuinbouw of agrologistiek in Angola? Neem dan deel aan de agrarische handelsmissie naar dit land, van 2 tot en met 6 maart.

De Angolese overheid is hard bezig de economie te moderniseren en te verbreden. In het verleden was Angola een belangrijke exporteur van bananen en mango's. Het land probeert deze positie langzaam te heroveren. Ook wil Angola minder afhankelijk worden van de import van groente. Dit biedt mogelijkheden voor Nederlandse technologie en kennis.

Lees verder

Bijeenkomst Grenzeloos circulair

Wilt u buiten Nederland aan de slag met circulaire innovatie? De Bijeenkomst Grenzeloos circulair helpt u op weg en ondersteunt u bij internationale circulaire projecten. Kom op 6 februari naar deze bijeenkomst in Den Haag.

De bijeenkomst wordt georganiseerd door Holland Circular Hotspot (HCH), in samenwerking met de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO). Het vindt plaats tijdens de Week van de Circulaire Economie 2020 (3 tot en met 7 februari).

Lees verder

Kansenseminar Wind op Zee Frankrijk

Wilt u meewerken aan (floating) offshore windprojecten in Frankrijk? Kom dan naar het kansenseminar 'Wind op Zee Frankrijk' op dinsdag 11 februari in Utrecht.

Waarom offshore wind in Frankrijk?

Frankrijk is, net als Nederland, bezig met een inhaalslag in de energietransitie. Als Frankrijk meer offshore windenergie toepast, kan het in 2030 40% hernieuwbare elektriciteit realiseren. Dat is de doelstelling in de Wet energietransitie voor groene groei. Stand van zaken:

Lees verder