dinsdag 14 januari 2020

De Halm pikt graantje mee van Deense mueslimarkt

De Halm pikt graantje mee van Deense mueslimarkt

Bij De Halm beginnen ze de dag graag met biologische muesli. Met de productie ervan, wel te verstaan. De producten gaan sinds december 2019 ook naar Denemarken. Met dank aan het internationale netwerk van Enterprise Europe Network (EEN).

Lees verder

Nederlands Paviljoen op IE Expo Shanghai 2020

IE Expo China is dé beurs in Azië voor milieutechnologie op het gebied van water, afval, lucht en grond. Presenteer uw bedrijf van 21 tot en met 23 april in het Nederlands Paviljoen in Shanghai.

Voordelen Nederlands Paviljoen

Het Nederlands Paviljoen is een effectieve manier om lokale partners te vinden en voet aan de grond te krijgen in China. Als deelnemer geniet u van het volgende pakket:

Lees verder

Deventer Profielen bespaart resoluut energie

Cradle to Cradle Certified ben je niet zomaar. Dan is een bedrijf vastberaden om duurzame producten op de markt te brengen.

Lees verder

Netwerkbijeenkomst 10 jaar publieke infrastructuur

Op 13 februari kijken we samen met u terug én vooruit. Wat heeft het RVO-team Infrastructuur de afgelopen 10 jaar bereikt? Hoe gaan we de komende 10 jaar verder samenwerken aan publieke infrastructuurprojecten in ontwikkelingslanden en opkomende markten?

Bent u met uw bedrijf of organisatie actief op dit gebied? Kent u de programma's ORIO, DRIVE en D2B? Kom dan naar de netwerkbijeenkomst bij de Rijksdienst van Ondernemend Nederland in Den Haag. Praat mee over de kansen en uitdagingen die voor ons liggen. Laat u inspireren door de sprekers.

Lees verder

Circulaire zuivelverwerkingsmachines in Tanzania

Ante BV doet er alles aan om te weten te komen of het loont om een servicevestiging te openen in Tanzania. Eerdere bezoeken aan het land leidden tot positieve geluiden en zelfs tot het starten van circulaire export. De vervolgstap is de uitvoering van een investeringsvoorbereidingsproject; een speciaal businessplan.

Lees verder