maandag 20 januari 2020

Datacenterketen regio Amsterdam wil 40% energie besparen

Datacenterketen regio Amsterdam wil 40% energie besparen

Datacenters in de regio Amsterdam, aanverwante bedrijven en overheden gaan samen aan de slag met energiebesparing.

Lees verder

Verken uw kansen in de luchthavensector van Brazilië

Heeft u expertise in huis op het gebied van luchthavens? Als u benieuwd bent naar de Braziliaanse groeimarkt, kom dan naar ons kansenseminar op 11 februari 2020. De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) praat u graag bij.

Groeimarkt

Brazilië is veruit de grootste markt voor luchtvervoer in Zuid-Amerika met 99 luchthavens. De luchtvaartsector zorgt nu al voor € 16,9 miljard van het bnp van Brazilië. De International Air Transport Association (IATA) verwacht de komende 20 jaar een verdubbeling van de vraag in de luchtvaartsector in Brazilië.

Lees verder

RVO helpt ook in 2020 met langer zelfstandig thuis wonen

Het Ondersteuningsteam Wonen en Zorg (OWZ) actief helpt gemeenten en corporaties bij de opgave om ouderen langer zelfstandig thuis te kunnen laten wonen.

Lees verder

TKI Wind op Zee Matchmaking day 2020

Heeft u een interessant innovatief idee over windenergie op zee? Ontmoet potentiële projectpartners tijdens de Wind op Zee Matchmaking day 2020. Ook krijgt u hier informatie over de kansen die overheidssubsidies u in 2020 bieden.

Voor wie?

Het TKI Wind op Zee organiseert deze dag speciaal voor bedrijven en kennisinstellingen die actief zijn in onderzoek, innovatie en/of implementatie van windenergie op zee.

Lees verder

Aanvragen DHI-subsidie nu weer mogelijk

De subsidieregeling Demonstratieprojecten, Haalbaarheidsstudies en Investeringsvoorbereidingsprojecten (DHI) is vanaf 15 januari 2020 opnieuw geopend.

Lees verder