dinsdag 21 januari 2020

Colruyt Group stapt met nieuwe dienst in deeleconomie

Colruyt Group stapt met nieuwe dienst in deeleconomie
Collect&Go, de online boodschappendienst van de Belgische Colruyt Group, lanceert samen met zijn eigen buurtsupermarkt OKay een nieuwe dienst Collect&Go Connect. De dienst wordt zes maanden lang getest in zeven winkels van OKay en OKay Compact in Gent en West-Vlaanderen.
Lees verder

Rutte en staatssecretaris Keijzer aanwezig bij eerste jaarevenement Techleap.nl
Minister-president Rutte en staatssecretaris Keijzer zijn vandaag aanwezig bij de officiële aftrap van Techleap.nl in het Louwman Museum in Den Haag.
Lees verder

Moeder TikTok wil groot worden in games
Het Chinese moederbedrijf van TikTok heeft afgelopen maanden meerdere game-ontwikkelaars overgenomen. Het bouwt een complete divisie, nu al duizend man groot, om internationaal een partij te worden in non-casual gaming.
Lees verder

Deliveroo dreigt met gedeeltelijk vertrek uit België wegens werkrelatie bezorgers
Maaltijdbezorger Deliveroo trekt zich grotendeels terug uit België als de arbeidsrechtbank beslist dat de bezorgers niet als zelfstandigen kunnen worden aangemerkt. De activiteiten van de onderneming 'zullen zich niet met dezelfde intensiteit en stiptheid kunnen verderzetten,' aldus Pierre Verdier, CEO van Deliveroo België maandag in Le Soir.
Lees verder

Sooqr Search neemt technologie van 904Labs over
Sooqr Search neemt de A.I. for Search technologie van 904Labs over. De technologie zal geïntegreerd worden in het huidige productportfolio van de Utrechtse tech scale-up. Sooqr is een zoekmachine voor websites.
Lees verder

'Vinger aan de pols bij uitrol 5G belangrijk'
De mate waarin mensen worden blootgesteld aan elektromagnetische velden van losse 5G-antennes en -telefoons is lager dan de limieten die de Europese Unie aanbeveelt. Dat blijkt uit bestudering van de literatuur en uit de eerste metingen door het RIVM en het Agentschap Telecom. Wel is de verwachting dat het aantal bronnen zal toenemen.
Lees verder

Xiaomi opent eerste fysieke winkel in Nederland
Het Chinese telefoonmerk Xiaomi opent binnenkort zijn eerste eigen winkel in in Nederland. Dat valt af te leiden uit een vacaturesite waar een shopmanager voor de Xiaomi Mi Experience Store wordt gezocht.
Lees verder

Onderzoek: Veel afhakers bij eventuele advertenties in WhatsApp
Facebook zet het plan om advertenties te tonen in WhatsApp in de ijskast. Geen onverstandige zet, zo blijkt uit onderzoek van online marketingbureau Brandfirm. 58 procent van de Nederlanders zou overwegen over te stappen naar een andere dienst.
Lees verder

Pc-markt trekt na zeven jaar weer aan
De pc markt trekt voor het eerst sinds zeven jaar weer aan, al verschillen de groeipercentages van zowel IDC als Gartner.
Lees verder