vrijdag 10 januari 2020

CM.com alsnog naar de beurs

CM.com alsnog naar de beurs
Telecom- en betaalbedrijf CM.com gaat alsnog naar de beurs in Amsterdam, via de overname van de lege beurshuls Dutch Star Companies One. De transactie brengt ook een investering van tachtig miljoen euro met zich mee.
Lees verder

CES 2020: de foto's
De Consumer Electronic Show (CES) in Las Vegas sluit vrijdag een enerverende week af. Ruim 180.000 bezoekers vergaapten zich vier dagen lang aan de nieuwste innovaties, waarbij vooral mobiliteit sterk vertegenwoordigd was. Volgend jaar is een heel nieuwe vleugel van Las Vegas Convention and Visitors Center gereed, waar vooral mobiele innovaties te zien zullen zijn. Daarnaast werkt Elon Musks The Boring Company aan een nieuw ondergronds vervoermiddel (people mover) voor Las Vegas, maar of die voor CES 2021 gereed zijn is de vraag.
Lees verder

Nieuwe commercieel directeur voor Deliveroo Belgiƫ
Daniel Comptdaer is de nieuwe commercieel directeur voor Deliveroo Belgiƫ. Hij moet de verdere groei van de bezorgdienst stimuleren.
Lees verder

Drones inspecteren Rotterdamse bruggen
De gemeente Rotterdam zet als proef drones in om bruggen vanaf het water te inspecteren. Deze aquadrones maken een scan van de onderkant van de brug, zodat mogelijke schade of slijtage later in een 3D-model nauwkeurig is terug te zien.
Lees verder

CES: 8K tv's nog amper verkocht
Nagenoeg elke elektronicafabrikant, van Sony tot Samsung, toont op CES in Las Vegas zijn nieuwste 8K schermen, maar die zullen dit jaar nog amper worden verkocht.
Lees verder

CES: Samsung geeft vlaggenschip nieuwe namen
De elfde versie van de Galaxy S gaat S20 heten. Dat heeft het bedrijf in een besloten bijeenkomst in Las Vegas een partners laten weten. De nieuwe toestellen worden 11 februari gepresenteerd.
Lees verder

CES: Fibaro presenteert Home Center 3
De smart home ontbreekt natuurlijk niet op CES in Las Vegas. Fibaro presenteerde er zijn nieuwe gateway Home Center 3. Die ondersteunt protocollen als Z-Wave, Zigbee, wifi en Nice.
Lees verder

H&M met achteraf betalen in fysieke en online winkel
Klanten van H&M in Nederland kunnen nu kleding shoppen, meenemen en hoeven dat pas later te betalen als ze thuis zijn. De kledingwinkel werkt hiertoe samen met betaalprovider Klarna.
Lees verder

Chrome voor Android populairste browser in 2019
De Android-versie van Chrome was vorig jaar de meest gebruikte browser ter wereld. De desktopversie van Chrome eindigde op de tweede plaats, met Safari voor iPhone als derde, volgens PreciseSecurity.com.
Lees verder