woensdag 8 januari 2020

Challenges voor supply chain analysts in 2020

Challenges voor supply chain analysts in 2020
Welke uitdagingen kunnen supply chain analysts in 2020 verwachten? Wat staat er komend jaar zeker in hun agenda? In onze vorige publicatie hebben we het gehad over de Challenges of Supply Chain Leadership. We zien dat supply chain analisten zich focussen op bepaalde topics die we in die publicatie besproken hebben. In deze nieuwe Insight kijken we naar de Top-8 Challenges for Supply Chain Analysts en de vaardigheden die zij daarbij nodig hebben.
Lees verder

Toekomst Same Day Delivery ongewis: uitdagingen voor e-fulfilment zeker niet
Is next day delivery voldoende of moet het nog sneller? Same Day Delivery (SDD) staat al jaren in de belangstelling. Gaat deze bezorgoptie echt groot worden of blijft het een special? Hoe maak je het efficiĆ«nter? En wat betekent Same Day Delivery voor het e-fulfilment proces?  De belangrijkste factoren op een rij.
Lees verder

Optimalisatie order-to-cash proces cruciaal in logistieke sector
Het order-to-cash (O2C) proces is cruciaal voor elke onderneming. In de logistieke sector zijn er vele bedrijven met beperkt besef van het belang, en daardoor beperkte kennis van optimalisatie van dit proces. Dit leidt tot liquiditeitsbeperkingen en hogere transactiekosten. Integraal management en monitoring op doorlooptijden zijn de eerste stappen richting verbetering.
Lees verder