donderdag 9 januari 2020

CES: LG showt 8K OLED televisies

CES: LG showt 8K OLED televisies
8K schermen, acht keer de resolutie van HD, trekken ook dit jaar weer de aandacht op CES. LG heeft in Las Vegas zijn eerste 8K televisies aangekondigd. Waarbij in de ZX-serie twee televisies worden gelanceerd: een 77-inch en een 88-inch variant, beide voorzien van OLED-paneel, HDMI 2.1-poorten en AV1-decoding.
Lees verder

Carrefour koopt online lunchbezorger
De Carrefour Group uit Frankrijk koopt online lunchbezorger Dejbox, een start-up met een omzet van twintig miljoen euro, om de zakelijke markt met digitale diensten te kunnen bedienen.
Lees verder

Inschrijvingen geopend voor Mobility Lab 2020
Ondernemers met een vernieuwend mobiliteitsidee kunnen hun startup vanaf nu aanmelden voor Mobility Lab 2020. Daarmee gaat het vervolg op drie succesvolle edities van het startup-programma van start. Bekende deelnemers van eerdere edities zijn Felyx, Amber en Juuve.
Lees verder

CES: 500 miljoen gebruikers voor Google Assistant
Google Assistant heeft wereldwijd 500 miljoen gebruikers, in 90 landen en in meer dan dertig talen. Dat maakte Google bekend op de CES in Las Vegas.
Lees verder

CES: Lenovo's ThinkSmart View bedoeld voor Microsoft Teams
Lenovo heeft op de CES in Las Vegas ThinkSmart View gelanceerd, een eerste videoscherm speciaal bedoeld voor de zakelijke communicatiesoftware Microsoft Teams.
Lees verder

Coolblue opent winkel in hartje Leiden
Coolblue opent komend najaar zijn tiende fysieke winkel in Nederland. In het centrum van Leiden verschijnt aan de Breestraat, tegenover het stadhuis, een zaak van 600 vierkante meter.
Lees verder

Spotify gaat reclame injecteren in podcasts
Spotify gaat dynamisch reclame injecteren in de streams van pocasts die het zelf exclusief uitgeeft. Adverteerders kunnen gebruik maken van een pakket digitale diensten voor planning, meting en rapportages.
Lees verder

'Veel desinformatie in zoekmachine Bing'
Bing, de zoekmachine van Microsoft, is veel meer vervuild met desinformatie dan Google. Dat beweert een nieuwe studie van Stanford Cyber Policy Center.
Lees verder

Firefox gebruikers kunnen eigen gegevens wissen
Mozilla biedt gebruikers de mogelijkheid om de gegevens die de browser Firefox verzamelt te wissen. Hiermee voldoet Mozilla aan de nieuwe California Consumer Privacy Act (CCPA), maar het bedrijf wil de optie ook breder beschikbaar stellen vanaf Firefox 72.
Lees verder