dinsdag 14 januari 2020

Business Week Japan, Taiwan en Zuid-Korea 2020

Business Week Japan, Taiwan en Zuid-Korea 2020

Wilt u zakendoen in Japan, Taiwan en/of Zuid-Korea? Of doet u al zaken in een van deze landen en wilt u ook uitbreiden naar een van de buurlanden? En heeft u informatie nodig om de juiste stappen te kunnen zetten? Kom dan van 17 tot en met 19 februari naar deze Business Week en krijg antwoord op uw vragen.

Lees verder

Handelsmissie Sustainable Buildings & Energy Systems Zweden

Werkt u voor een start-up, scale-up of mkb-bedrijf dat een technologie of service aanbiedt op het gebied van Sustainable Building? Past het betreden van de Zweedse markt binnen uw bedrijfsstrategie, of wilt u dat graag verder uitzoeken? Ga dan van 21 tot en met 23 april mee met de missie naar Stockholm.

Lees verder

Voormalig klooster Doddendaal kan bijna zonder gas
 Doddendaal_zonnecollectoren_met_kerk_header

De verduurzaming van het voormalig klooster Doddendaal in Nijmegen begon klein, maar eindigde in een bijna gasloos studentencomplex.

Lees verder

Voormalig klooster Doddendaal kan bijna zonder gas

De verduurzaming van het voormalig klooster Doddendaal in Nijmegen begon klein, maar eindigde in een bijna gasloos studentencomplex. SSH& woningcorporatie voor studentenhuisvesting investeert in duurzaamheid. In een gebouw met een goed klimaat is het fijn wonen met lage energiekosten.

"Wij willen een goede verhuurder zijn. Onze panden moeten goed voor elkaar zijn, met de tijd mee gaan, én de woonlasten moeten goed betaalbaar blijven", volgens Marjolijn Infantes, adviseur vastgoed bij de SSH&.

Lees verder

Matchmaking tijdens Nordic Elektrisch Vervoer summit

Wilt u uw internationale netwerk in elektrisch vervoer (EV) uitbreiden? Of zoekt u zakelijke contacten in het buitenland? Kom dan naar het matchmaking event bij de Nordic Elektrisch Vervoer summit op 23 april 2020 in Oslo, Noorwegen. Medewerkers van bedrijven, kennisinstellingen en overheden zijn van harte welkom.

Lees verder