woensdag 15 januari 2020

Apple verlaagt inruilwaarde van gebruikte iPhones

Apple verlaagt inruilwaarde van gebruikte iPhones
Apple heeft de maximale inruilwaarde voor iPhones en andere producten fors verlaagd. Via het Trade In-programma kunnen Apple gebruikers korting krijgen als ze hun oude iPhone inleveren.
Lees verder

Proximus en Orange moeten wachten met joint venture
Mobiele aanbieders Proximus en Orange mogen voorlopig hun mobiele infrastructuur niet delen. Dat heeft het Belgische Mededingingscollege van de Belgische Mededingingsautoriteit bepaald na klachten van Telenet.
Lees verder

Ransomware aanval Picanol grootste in België
De cyberaanval op alle vestigingen van de Belgische weefgetouwenbouwer Picanol, van Ieper tot China, is de grootste in België tot nu toe. Het bedrijf, wereldmarktleider in weefmachines, lag als gevolg van ransomware volledig plat.
Lees verder

Consumentenorganisaties: Stop illegale handel in data
De Consumentenbond en 23 andere consumentenorganisaties willen dat de 'illegale handel in data' wordt stopgezet. Aanleiding is een rapport van de Noorse consumentenbond Forbrukerrådet over systematische privacyschendingen door de online advertentie-industrie.
Lees verder

Verplichte keuring voor Mac apps vanaf februari
Apple gaat apps voor macOS Catalina strenger controleren. Deze apps moeten vóór 3 februari 2020 zijn goedgekeurd. Dat geldt met name voor apps die buiten de App Store worden aangeboden.
Lees verder

'KPN draait met integratie van XS4ALL klanten rad voor ogen'
Actiecomité XS4ALL Moet Blijven is naar eigen zeggen geschrokken van het plan van KPN om het merk XS4All te behouden, maar de techniek te integreren met die van KPN. KPN heeft het nieuws zelf nog niet naar buiten gebracht, maar heeft vanmiddag wel het personeel ingelicht.
Lees verder

Online omzet in november 6,5 procent hoger
De online omzet was in november 6,5 procent hoger dan in dezelfde maand een jaar eerder. Webwinkels hebben 7 procent meer omgezet.
Lees verder

Amazon aan de slag met voetbalstatistieken Bundesliga
De Duitse voetbalcompetitie Bundesliga kiest Amazon AWS als de cloudprovider achter zijn nieuwe statistiekenplatform. Het resultaat daarvan moet bij elke voetbalwedstrijd op tv te zien zijn.
Lees verder

Amazon.nl nu officieel aangekondigd
Amazon heeft nu zelf aangekondigd fat het later dit jaar nieuwe categorieën lanceert op Amazon.nl. Zowel Nederlandse als buitenlandse bedrijven die hun producten willen aanbieden via Amazon.nl, kunnen zich vanaf vandaag registreren als partner op Services.amazon.nl .
Lees verder