donderdag 23 januari 2020

Apple haalt Flash uit Safari

Apple haalt Flash uit Safari
Apple heeft de ondersteuning voor Adobe Flash uit een zeer vroege versie van Safari gehaald op het eigen besturingssysteem macOS. Safari Technology Preview 99 biedt niet langer ondersteuning voor de installatie van Flash.
Lees verder

Genomineerden voor de Friends of Search Awards 2020 bekend
De genomineerden voor de Friends of Search Awards 2020 zijn bekend. Slimster, SKODA en Europcar maken kans op de prijs voor beste werk in Search Engine Optimization (SEO). Leen Bakker, A-Z Barbecue & Gourmet Party Service en Bol.com dingen mee naar de Search Engine Advertising (SEA)-prijs. De uitreiking vindt plaats tijdens het Friends of Search-congres op 4 februari in Amsterdam.
Lees verder

Oppasbron.nl naar Sitly
Oppasbron.nl, waar zich tot nu toe 130.000 oppassers en ouders hebben ingeschreven, is overgenomen door Sitly.nl. Sitly telde zelf al ruim 300.000 leden in Nederland en bouwt met de overname naar eigen zeggen de marktleiderspositie verder uit.
Lees verder

Amazon Music: 55 miljoen gebruikers
Amazon Music heeft inmiddels 55 miljoen gebruikers. Een deel betaalt 15 dollar per maand, een ander deel luistert gratis met reclame.
Lees verder

TikTok begint met selfservice reclamedienst
Adverteerders kunnen via een nieuwe dienst van TikTok zelf hun reclamecampagnes in de dienst opzetten en activeren.
Lees verder

Tim Cook: 'Augmented reality wordt volgende grote trend'
Topman Tim Cook maakt er geen geheim van van wat voor hem dé nieuwe, grote, volgende technologie wordt: augmented reality.
Lees verder

Logistiek iBOOD naar Montapacking
Het management van premium dagdealplatform iBOOD.com wisselt van distributiecentrum. Vanaf deze maand werkt iBOOD samen met Montapacking. Hiervoor had iBOOD een distributiecentrum in Noord-Brabant.
Lees verder

Ook Vodafone stapt uit cryptomunt Libra
Vodafone Group is de volgende deelnemer die zijn ondersteuning voor de Libra Association staakt. Het telecombedrijf zegt zich liever te richten op de eigen activiteiten in de financiële sferen, met name M-Pesa.
Lees verder

Netflix: 'Geen reclame bij ons. Kunnen we niet'
Netflix wil en zal geen reclames introduceren op zijn videoplatform, omdat het bedrijf dat niet kan en omdat het een […]
Lees verder