woensdag 4 december 2019

Wifi Raspberry Pi 4 faalt bij WQHD-resolutie

Wifi Raspberry Pi 4 faalt bij WQHD-resolutie
Gebruikers die hun Raspberry Pi 4 instellen op een resolutie van 2560 bij 1440 pixels, ondervinden problemen met het verbinden naar het wifi-netwerk. Een interferentie-issue zorgt ervoor dat het draadloze signaal wegvalt.
Lees verder

Zo werkt de zwarte doos van een vliegtuig
De in een zwarte doos verwerkte opnameapparatuur en dataopslagsystemen zijn vaak de enige bron om de exacte oorzaak van een vliegtuigongeluk te achterhalen. In dit artikel kijken we naar hoe zo'n apparaat is opgebouwd en hoe de gegevens ervan worden hersteld.
Lees verder

De 9 mooiste Cyber Monday deals
Als je dacht dat de gekte voorbij is nu Black Friday achter ons ligt, dan heb je het mis want… het is Cyber Monday! Nog meer kortingen, nog meer gadgets en elektronica voor weinig en nog meer mooie aanbiedingen. Ook hier zit helaas troep tussen dus ook vandaag hebben wij de mooiste, echte, aanbiedingen voor je op een rijtje gezet.
Lees verder

Heb jij meegedaan met de Black Friday en Cyber Weekend-gekte?
Het zit er alweer op, de cyberweek is voorbij (en het feest- en shopseizoen begonnen). Gebruikers hebben massaal spullen, diensten en software gekocht. Heb jij meegedaan, of heb je je in kunnen houden?
Lees verder

Dit zijn de beste processoren van 2019 voor je game-pc
Het zoeken van een processor voor je game-pc is gelukkig niet meer zo moeilijk als vroeger. Nu ook AMD's processoren weer goed meekunnen kan je bijna geen slechte CPU meer kopen, zeker nu moderne games zwaarder leunen op videokaarten dan CPU's. Toch zijn er nog wat punten waar je op moet letten...
Lees verder

Landelijke storing legt NS reisplanner-app lam
Een grote softwarestoring bij de NS heeft ervoor gezorgd dat zowel de informatieborden als de reisplanner app niet werken en mogelijk onjuiste informatie geven.
Lees verder