dinsdag 3 december 2019

Sprout: Challenger50: Happy Tosti groeit als kool

Challenger50: Happy Tosti groeit als kool
Jasper Kool en Wibe Smulders groeien stevig door met hun sociale horecaketen Happy Tosti. Over twee jaar wil de challenger zijn verdubbeld van zeven naar vijftien vestigingen.
Lees verder

Nalden stapt in restaurant-dashboard; H&M test kledingverhuur
Ondernemersnieuws: Nalden stapt in online dashboard voor restaurants Formitable, Etergo crowdfundt 4 miljoen voor e-scooter en H&M haakt in op huurtrend.
Lees verder

Challenger50: Impraise disrupt het traditionele eindejaarsgesprek
Eenmaal per jaar een beoordelingsgesprek? Niet als het aan Bas Kohnke van startup Impraise ligt. Met zijn platform kunnen bedrijven het hele jaar door de ontwikkeling van medewerkers meten. Hij heeft al kantoren in San Francisco, New York, Amsterdam en Lissabon. Dit jaar staat zijn bedrijf in de Challenger50.
Lees verder

De overeenkomsten tussen een voetbalclub en een snelgroeiend bedrijf. 'In de kleedkamer is iedereen gelijk'
Voor Erik Wiese en Erjon Tuenter, die in hun jeugd voetbalden bij Go Ahead Eagles en PEC Zwolle, was de kleedkamer een veilige omgeving waar je alles kon bespreken. Die cultuur trekken ze nu door naar een snelgroeiend reclamebureau met 40 medewerkers. 
Lees verder

7 tips om je medewerkers te motiveren
Hoe zorg je dat je medewerkers vindt, maar ook behoudt? Sprout-expert Rolf Grouve geeft 7 tips. 'Geef je mensen erkenning en eigenaarschap, maar strooi niet met salarisverhogingen.'
Lees verder

Takeaway wil bedrijfskantine vervangen; Branson houdt Virgin Atlantic toch zelf
Ondernemersnieuws: Takeaway wil de bedrijfskantine vervangen, Richard Branson verkoopt Virgin Atlantic lekker niet en Auschwitz in de kerstboom blijkt een slecht idee.
Lees verder

Challenger50: Jellow rekent af met dure intermediairs
Freelancer gezocht? Noel Wilson en Lars Evers van online platform Jellow rekenen af met dure intermediairs, door bedrijven maandelijks abonnementsgeld te laten betalen, in plaats van een marge per opdracht. Dit jaar staan ze in de Challenger50.
Lees verder

6 manieren om een ACM-boete te krijgen wegens online misleiding
Wanneer komt online verleiden neer op misleiden? Waakhond ACM brengt vandaag een nieuwe richtlijn uit die dit grijze gebied minder grijs moet maken.
Lees verder