zaterdag 14 december 2019

Samsung Galaxy Watch Active 2 review

Samsung Galaxy Watch Active 2 review
Samsung bevindt zich al een behoorlijke tijd in de smartwatch-markt en de Galaxy Watch Active 2 is een zeer mooie toevoeging. Wij kregen het horloge enige tijd geleden binnen en hebben 'm uitgebreid getest.
Lees verder

Dagelijks worden 100 miljoen rijen over en weer gestuurd
Voor het opzetten en gebruiken van een datalogistiek systeem moet je twee talen spreken: die van de business (wat is er functioneel nodig) en de techniek (hoe leveren we dit technisch)? Wat zijn de uitdagingen waar ontwerpers mee te maken krijgen?
Lees verder

Gameportaal GOG geeft gratis games weg
Als je dacht dat het aanbiedingenseizoen voorbij is nu Black Friday, Cyber Monday en Sinterklaas achter ons liggen, dan heb je het mis. De tijd om te stunten met software (games in het algemeen) is aangebroken en Good Old Games bijt het spits af met de GOG Wintersale en een giveaway.
Lees verder

Deze kindersmartwatches zijn kinderlijk makkelijk te hacken
Beveiligingsonderzoekers van Rapid7 ontdekten dat verschillende smartwatches voor kinderen nog steeds een belabberde beveiliging hebben, van slechte SMS filtering tot een hard coded wachtwoord.
Lees verder

Wat te doen nu het einde van Office 2010 in zicht is?
Office 2010-gebruikers worden met een pop-up gewaarschuwd dat de ondersteuning over tien maanden vervalt. Je hebt dus nog even, maar het wordt tijd om naar een alternatief te zoeken. We nemen de opties met je door.
Lees verder

Motorola One Action review
Motorola is duidelijk een nieuwe weg ingeslagen met de One-series en heeft al aardig wat toestellen in deze lijn uitgebracht, elk met een unieke functie. De One Action is ook zo'n telefoon en richt zich op de extreme sporter.
Lees verder

Microsoft geeft Windows 10 een nieuw logo
Microsoft werkt aan een nieuwe set iconen voor Windows 10 en bijbehorende apps. De nieuwe iconen zijn ontworpen volgens het Fluent Design en moeten het besturingssysteem een consistentere look geven.
Lees verder

Oude of defecte koelkast: vervangen of repareren?
Als je koelkast een dagje ouder wordt, is het wellicht beter voor je portemonnee én het milieu om hem te vervangen. In dit artikel behandelen we wanneer een (simpele of professionele) reparatie rendabeler is en wanneer je misschien beter een nieuwe kunt kopen.
Lees verder