dinsdag 17 december 2019

Pakketbezorger Red je Pakketje opent twintig drop-off points

Pakketbezorger Red je Pakketje opent twintig drop-off points
Red je Pakketje opent zijn eerste twintig zogenoemde drop-off points. De pakketbezorger maakt hierdoor Same Day delivery en Next Day Evening ook rendabel voor kleinere webshops. Red je Pakketje wil volgend jaar in totaal 200 drop-off points openen.
Lees verder

eBay zet kunstmatige intelligentie in voor eBay Motors
Veilinghuis eBay lanceert een nieuwe app eBay Motors voor de verkoop van auto's. Het is de tweede poging. Vier jaar terug werd een eerste app wegens gebrek aan succes uit de roulatie genomen.
Lees verder

Gebruikers Windows 7 krijgen schermvullende waarschuwing
Gebruikers van Windows 7 krijgen vanaf half januari een schermvullende waarschuwing te zien. Daarin zal staan dat het besturingssysteem niet meer wordt ondersteund en dat gebruikers risico lopen.
Lees verder

Verkopen AR bril Magic Leap vallen fors tegen
Het gaat niet goed met het Amerikaanse Magic Leap, fabrikant van een augmented reality bril. De verkoop valt zwaar tegen. Er zouden in het eerste half jaar 6000 van de verwachte 100.000 brillen zijn verkocht.
Lees verder

Amac neemt drie vestigingen van ivizi in Limburg over
Apple reseller Amac wordt weer groter: de keten neemt per 1 januari de drie winkels van ivizi in Limburg over en groeit daarmee naar 50 winkels verspreid over Nederland. Bij de winkels in Heerlen, Venlo en Maastricht werken in totaal 26 mensen.
Lees verder

E-commerce Belgiƫ groeit met 6 procent
Tijdens de eerste drie kwartalen van 2019 hebben Belgen 8,38 miljard euro bij webwinkels uitgegeven. Dat is een stijging van 6 procent ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar. Zo'n 18 procent van de online aankopen gebeurt via de smartphone.
Lees verder

Heidi Rakels weg bij appbeveiliger GuardSquare
Heidi Rakels stapt op bij het Leuvense Guardsquare, dat zich specialiseert zich in het beveiligen van mobiele applicaties. Haar man Eric Lafortune, met wie ze de onderneming oprichtte, blijft als CTO aan boord van het bedrijf.
Lees verder

T-Mobile: 'We zien dat steeds meer klanten weer kunnen bellen en internetten'
T-Mobile is vanmiddag getroffen door een landelijke internetstoring als gevolg van een softwarefout. '112 is bereikbaar en we zien dat steeds meer klanten weer kunnen bellen en internetten,' meldde het bedrijf tegen 16.00 uur.
Lees verder

Half jaar uitstel voor wet Kansspelen op Afstand
Nederlanders kunnen pas vanaf juli 2021 legaal online gokken.  De planning is dat de Wet KOA pas ingaat op 1 januari 2021. Toezichthouder KSA heeft vervolgens zes maanden nodig om vergunningaanvragen te behandelen.
Lees verder