donderdag 19 december 2019

Onderzoek naar digitale bureaus in Nederland gestart

Onderzoek naar digitale bureaus in Nederland gestart
Managed hostingprovider True is in samenwerking met branchevereniging Dutch Digital Agencies (DDA) en online uitgeverij IDG een onderzoek gestart naar de huidige staat van digitale bureaus in Nederland.
Lees verder

'Meerderheid Nederlanders kijkt positief naar toepassingen 5G'
De meeste Nederlanders zijn positief over toepassingen die mogelijk, makkelijker of sneller worden door 5G-technologie. In de top 10 staan monitoring-toepassingen bovenaan. Verder staan er veel toepassingen op het gebied van gezondheid in de 'positieve' top 10. Dat blijkt uit het rapport 'Impact 5G in Nederland – Perspectief consumenten' van Telecompaper.
Lees verder

'Hey Google, ik wil praten met De Donald Duck'
Weekblad Donald Duck (Sanoma) lanceert een spraakdienst voor de Nederlandstalige Google Assistant. Lezers met een Google Home luidspreker of de Google Assistant applicatie kunnen vanaf vandaag hun 'Even lekker Donald Ducken' momentje verlengen met 'Hey Google, ik wil praten met De Donald Duck'.
Lees verder

2019: de strijd tegen de techreuzen
Het was het jaar waarin de roep om de aanpak van grote techreuzen steeds luider werd. Miljardenboetes voor grote techbedrijven hebben in de ogen van toezichthouders niet het gewenste effect gehad. Google sloot meerdere keren concurrentie uit en beloofde beterschap. Maar helpen doet het niet.
Lees verder

fonQ wil uit de rode cijfers komen
Webwinkel fonQ verwacht dit boekjaar voor het eerst break-even te draaien. De nadruk is verschoven van omzetgroei naar winstgevendheid, vertelt ceo Antoine Brouwer aan RetailTrends.
Lees verder

Amac opent winkel in Mall of the Netherlands
Amac, de grootste Apple Premium Reseller van Nederland, opent zaterdag een winkel in Mall of the Netherlands. De nieuwe vestiging aan de Rozemarijn 12 in Leidschendam heeft twee verdiepingen en is gelegen in het hart van het luxe winkelcentrum.
Lees verder

leapp introduceert achteraf betalen in zijn winkels
leapp, de retailer gespecialiseerd in opgelapte elektronica, introduceert in zijn winkels achteraf betalen samen met dienstverlener Klarna.
Lees verder

AutoBinck stapt in bij Toogethr
AutoBinck Group investeert in Toogethr, een start up die op de zakelijke markt slimme technologie voor carpoolen en parkeren aanbiedt. Toogethr kan hierdoor de vleugels uitslaan naar de rest van Europa.
Lees verder

Amazon, Apple en Google komen met standaard voor Smart Home
Amazon, Apple en Google werken aan een gezamenlijke standaard voor de Smart Home. Die moet ervoor zorgen dat lampen, thermostaten, veiligheidscamera's of deursloten niet alleen werken met het systeem van een enkele aanbieder.
Lees verder