woensdag 18 december 2019

Non-food artikelen van HEMA online te koop bij Jumbo

Non-food artikelen van HEMA online te koop bij Jumbo
Het aanbod non-food artikelen van HEMA, dat de komende anderhalf jaar zijn weg zal vinden naar het Jumbo winkelschap in Nederland en Belgiƫ, zal ook beschikbaar komen via Jumbo.com.
Lees verder

Decathlon stopt met gratis bezorgen
Sportarikelenretailer Decathlon bezorgt pakketjes niet meer gratis bij de klant thuis. De kosten voor verzending en retouren zouden te zeer zijn opgelopen. Maar ook het milieu is een reden om te stoppen met gratis bezorgen, meldt Twinkle.
Lees verder

Ocean neemt digitale reclamemasten van Clear Channel Nederland over
Ocean neemt de digitale reclamemasten van Clear Channel Nederland over. Het gaat om Triple Digital in Rotterdam (A16), de Double Digital in Amsterdam (A5), de Diamond in Waddinxveen (A12) en de Box (voorheen bekend als 'de Vis') in Amsterdam (A4).
Lees verder

Eerste Kamer: tv-reclame voor online gokken na 21.00 uur
De Eerste Kamer heeft zoals verwacht vandaag gestemd voor een motie om reclame voor online gokken op televisie niet toe te staan tussen 6.00 en 21.00 uur.
Lees verder

86.000 fysieke winkels versus 40.000 webwinkels
Het aantal winkelvestigingen is in het afgelopen decennium met ruim 11 procent gedaald. Er zijn vooral minder winkels in dvd's en cd's, fotocamera's en baby- en kinderkleding dan in 2010. Tegelijkertijd vervijfvoudigde het aantal webwinkels. Dat meldt het CBS.
Lees verder

IDC: dit jaar 305 miljoen wearables verscheept
Dit jaar worden er 305 miljoen wearables verscheept en dat gaat nog even door tot 489 miljoen in 2023. Dat voorspelt onderzoeksbureau IDC.
Lees verder

Telecomaanbieders schikken in zaak over 'gratis' mobieltjes
De Consumentenbond en ConsumentenClaim hebben op hoofdlijnen overeenstemming bereikt met KPN, T-Mobile, Tele2 en Vodafone over een tegemoetkoming voor verkochte abonnementen met 'gratis' mobiele telefoons.
Lees verder

Spotify op 40 procent van de smartphones
Spotify kent in Nederland nu al een zogeheten installed base van 40 procent, zo blijkt uit het Dutch Apps Market rapport van Telecompaper over het derde kwartaal van 2019.
Lees verder

Netbook weer (even?) terug
Ze zijn grotendeels uit de mode geraakt: de netbooks, compacte notebooks die je met gemak in een handtas kunt stoppen. De firma One probeert het opnieuw met de Mix 3S Yoga met 8,4 inch scherm met een 2560 x 1600 pixels resolutie.
Lees verder