woensdag 18 december 2019

Nieuwe topman Proximus onder vuur vanwege diploma

Nieuwe topman Proximus onder vuur vanwege diploma
De nieuwe CEO van Proximus, Guillaume Boutin, ligt nu al onder vuur. De Fransman heeft op zijn cv een hoog aangeschreven opleiding vermeld, die hij nooit blijkt te hebben gevolgd. Dat meldt De Tijd.
Lees verder

Samsung Galaxy Fold alsnog in Nederland
Samsung introduceert de Galaxy Fold alsnog in Nederland. Met zijn opvouwbare 7,3 inch Infinity Flex Display levert de Fold volgens Samsung 'ongekende ervaringen'.
Lees verder

CM.com opent kantoor in Singapore
CM.com heeft in Singapore een regionaal kantoor voor de Zuidoost-Aziatische markt geopend. De grote toename van smartphone penetratie in combinatie met de snelle uitrol van 4G/5G-netwerken is de belangrijkste overweging voor de nieuwe vestiging.
Lees verder

Kijkshop start door als webwinkel
Kijkshop, ooit een winkelformule in de jaren tachtig en negentig in Nederland, is terug van weggeweest. A.D.A.M. heeft de formule nieuw leven ingeblazen als online platform.
Lees verder

Flexplek aanbieder Knotel vestigt zich in Amsterdam
Knotel, een platform voor flexibele kantoorruimtes, opent drie nieuwe locaties in Amsterdam. De vijf etages aan de Keizersgracht 121, in […]
Lees verder

Kerst, dus weer stakingen bij Amazon Duitsland
Ook dit jaar heeft de Duitse vakbond Verdi werknemers van het Amazon-distributiecentrum in Bad Hersfeld opgeroepen om het werk neer te leggen tijdens de laatste dagen voor Kerstmis. Ook nu weer wil de bond betere loon- en arbeidsvoorwaarden afdwingen.
Lees verder

Microsoft accepteert extensies voor Chromium Edge
Microsoft accepteert vanaf nu extensies voor zijn nieuwe Chromium Edge browser, die officieel 15 januari wordt gelanceerd.
Lees verder

Electra Meccanica SOLO: geen halve Tesla 3
De SOLO van Electra Meccanica is echt geen sexy elektrische auto. Hij lijkt in de verste verte ook niet op een Tesla. Strikt genomen is het ongeveer de helft van wat het instapmodel van Tesla levert.
Lees verder

Verkoop beheerder .org domein wordt nog even uitgesteld
De verkoop van de organisatie die de .org-domeinen toewijst wordt uitgesteld. Koepelorganisatie ICANN wil eerst meer duidelijkheid.
Lees verder