woensdag 18 december 2019

Netwerk voor watertransport op Kivumeer in Rwanda

Netwerk voor watertransport op Kivumeer in Rwanda

Op 29 november gaven de minister van Financiën en Economische planning van Rwanda en de Nederlandse ambassadeur in Kigali, het startsein voor de bouw van 4 havens aan het Kivumeer.

Lees verder

Aanvragen olijfolie Tunesië 2020

Nieuwsbericht 19.095 – Vanaf 6 januari 2020 kunt u weer invoercertificaten aanvragen voor olijfolie uit Tunesië. Met een invoercertificaat kunt u zonder invoerrechten invoeren.

Lees verder

Agro handelsmissie naar Oezbekistan

Wilt u de mogelijkheden verkennen die Oezbekistan biedt aan de Nederlandse agrosector? Neem dan van 9 tot en met 13 maart deel aan de agrarische bedrijvenmissie naar Oezbekistan, onder leiding van de Nederlandse ambassadeur in Moskou Rob Swartbol en landbouwraad Meeuwes Brouwer.

Sinds de politieke, economische en landbouwhervormingen in 2017 is Oezbekistan een nieuwe, interessante opkomende markt. Steeds meer Nederlandse bedrijven oriënteren zich op de Oezbeekse markt.

Lees verder

Aanvragen paddenstoelenconserven 2020

Nieuwsbericht 19.096 - In januari kunt u invoercertificaten aanvragen voor conserven van paddenstoelen. Met een invoercertificaat kunt u invoeren met een verlaagde invoerheffing.

Lees verder

Aanvragen invoercertificaten Hilton beef januari 2020

Nieuwsbericht 19.097 - Op 2 en 3 januari 2020 kunt u invoercertificaten aanvragen voor rundvlees van hoge kwaliteit (Hilton beef) uit de Verenigde Staten (VS) en Canada.

Lees verder