dinsdag 24 december 2019

Nederlandse Eurostars scale-ups succesvol in ophalen seedfunding

Nederlandse Eurostars scale-ups succesvol in ophalen seedfunding

Twee Nederlandse deelnemers aan Eurostars die duurzame vleesvervangers produceren, kunnen opschalen dankzij een extra investeringsimpuls van investeringsfondsen.

Lees verder

Investeringssubsidie duurzame energie (ISDE) verandert in 2020

Op 12 november 2019 informeerde minister Wiebes de Tweede Kamer over de uitkomsten van de beleidsevaluatie van de Investeringssubsidie duurzame energie (ISDE).

Lees verder

Workshop: Zelf op zoek in octrooidatabanken - Eindhoven (oktober)

Relevante octrooien zoeken en vinden.

Bent u regelmatig actief met technische innovatieprocessen? U kunt efficiƫnter innoveren en dus tijd en geld besparen door gebruik te maken van gratis en online toegankelijke octrooi-informatie. Hoe u dat aanpakt, leert u in deze workshop.

Octrooidatabanken

Octrooidatabanken zijn met meer dan 110 miljoen octrooipublicaties een bron van inspiratie om tijdens uw innovatieproces tijd en geld te besparen. Zij geven u informatie voor uw eigen productontwikkeling, maar ook over de ontwikkelingen op uw vakgebied en over concurrenten.

Lees verder

Budget ISDE voor 2019 is uitgeput

Het budget van € 160 miljoen voor de ISDE in 2019 is overtekend. Dat wil zeggen dat er meer aanvragen zijn ontvangen dan er budget beschikbaar is. Wat betekent dit voor u als aanvrager?

Lees verder

MasterPeace emancipeert jongeren met kunst en muziek

MasterPeace emancipeert jongeren met kunst en muziek. Kunst en muziek verbinden en inspireren mensen. MasterPeace gebruikt deze kracht om jongeren in de buurlanden van Europa perspectief te bieden. Met de subsidieregeling Creative Twinning wakkeren ze de creativiteit extra aan. Hoe mooi dat klinkt, laat muzikant Roel van Velzen op 5 mei 2020 horen.

Lees verder