vrijdag 20 december 2019

McDonald’s breidt McDelivery uit met proef via Thuisbezorgd.nl

McDonald's breidt McDelivery uit met proef via Thuisbezorgd.nl
McDonald's en Thuisbezorgd.nl slaan de handen ineen met de bezorging van McDelivery. De samenwerking start komende maandag met een proef in Maastricht om vervolgens gefaseerd uit te breiden naar andere steden.
Lees verder

Flickr in financiële nood
Het gaat niet goed met Flickr, de fotodienst die in april werd overgenomen door SmugMug. De dienst heeft meer betalende gebruikers nodig om uit de kosten te komen.
Lees verder

Nederlandse techbedrijven halen 1,2 miljard euro op in 2019
Nederlandse tech start-ups en scale-ups hebben in 2019 minstens 1,2 miljard euro aan venture capital opgehaald bij investeerders, een recordbedrag. Er vond een 200-tal investeringsrondes plaats in diverse sectoren. Dat schrijft Filip Cuypers van Volta Ventures op zijn blog.
Lees verder

Swapfiets introduceert e-bike in Utrecht
Vanaf deze week is de Swapfiets e-bike, de Power 7, ook te zien in het Utrechtse straatbeeld. Het Nederlandse bedrijf brengt de e-bike voorzien van Bosch middenmotor, uitneembare accu en heeft een bereik van 200 kilometer naar de Domstad.
Lees verder

Facebook lijft cloudgamebedrijf in
Facebook heeft weer eens een startup ingelijfd. Dit keer gaat het om PlayGiga uit Madrid, gespecialiseerd in cloud gaming. Er zou 70 miljoen euro voor betaald zijn.
Lees verder

Arno Otto Chief Transformation Officer bij Talpa
Arno Otto treedt als Chief Transformation Officer toe tot de Raad van Bestuur van Talpa Network. Hij zal onder meer sturing geven aan de verdere digitale transformatie van Talpa Network en bijdragen leveren aan de doorontwikkeling van de strategie en organisatie van het bedrijf.
Lees verder

2019: TikTok, de app voor Gen Z
Zoals 2016 het jaar van Pokémon Go was, zo stond 2019 in het teken van TikTok. Met 800 miljoen maandelijkse actieve gebruikers is de app inmiddels populairder dan Twitter en Snapchat. In Nederland zijn er naar schatting zo'n 3,5 miljoen gebruikers.
Lees verder

'Samsung op de valreep met nieuwe Galaxy Note'
Er is grote kans dat Samsung nog voor de kerst een lichte versie van de Samsung Galaxy Note gaat aankondigen. Deze week lekten nieuwe beelden uit van de goedkopere smartphone met stylus.
Lees verder

HP verliest hoger beroep Stichting 123inkt-huismerk klanten
HP heeft onrechtmatig gehandeld heeft door onjuist en gebrekkig te informeren over de oorzaak en oplossing van een door HP in september 2016 wereldwijd doorgevoerde blokkade van huismerk cartridges. Het Hof Amsterdam oordeelt daarom dat HP aansprakelijk is voor geleden schade van klanten van die cartridges.
Lees verder