donderdag 19 december 2019

GOLinked Verslag Open Wine - Kerst Event 2019

golinked logo mail

go-linked nieuws

Geslaagde Open Wine bij GO-Linked

GOEREE-OVERFLAKKEE – Na een aantal reguliere netwerkbijeenkomsten in het achterliggende jaar had GO-Linked vrijdag 13 december weer haar jaarlijkse Kerstevent op de agenda staan. Ditmaal geen Open Coffee, maar een Open Wine. De bijeenkomst werd gehouden bij Wijnkoperij de Halve Maan, aan de Deltageul te Stellendam.

Naast netwerken stond deze happening in het teken van culinair genieten. Eigenaar Jaco van Splunder van Wijnkoperij de Halve Maan (www.halvemaanwijn.nl) had voor zijn gasten een wijnproeverij georganiseerd. En tussen de nipjes door zorgde Auke Wagenaar van Wagenaar BBQ (www.wagenaarbbq.nl) voor overheerlijke vis- en vleeshapjes die hij ter plaatse bereidde.


Lees verder op de website

Word nu ‘Vriend van GO-Linked’

Beste GO-Linked relatie,

U bent de afgelopen jaren één of meerdere malen bezoeker geweest van de Open Coffee Goeree Overflakkee. Bijeenkomsten die altijd laagdrempelig én goed voor uw netwerk zijn. Ook in 2019 is er weer volop gelegenheid tot verbinden via een van onze Open Coffee's en andere evenementen!  (Iedereen die nu besluit vriend te worden voor het jaar 2020 is de rest van 2019 ook automatisch vriend)

Word u ook ‘Vriend van GO-Linked’?

Vanaf heden bestaat de mogelijkheid om ‘Vriend van GO-Linked’ te worden. De input vanuit funding is voor GOLinked van belang om dergelijke evenementen in de toekomst blijven te kunnen organiseren. Dit geldt ook voor het organiseren van de Open Coffee's Goeree-Overflakkee en andere bijeenkomsten. Daarom kunt u zich aansluiten bij GOLinked als 'Vriend van GOLinked'.  Tegen een kleine bijdrage van € 85,00 (excl. btw) per kalenderjaar ondersteunt u ons initiatief én kunt u gebruik maken van diverse voordelen die deze vriendschap met zich meebrengt. 


Lees verder op de website

Open Coffee Goeree Overflakkee is een regelmatig gehouden, informele bijeenkomst waar eenieder die iets met "online netwerken" heeft elkaar kan ontmoeten, ideeën bespreken, kennis delen, brainstormen, meetings houden of samenwerken. Ontspannen netwerken dus, onder het genot van een kopje koffie.

Met vriendelijke groet,


Namens GOLinked,


Mirlande Besemer & Maureen van Leeuwen


Uitschrijven?