dinsdag 17 december 2019

Elf incubators bundelen hun krachten

Elf incubators bundelen hun krachten
Elf incubators en ondernemersnetwerken gaan samenwerken onder de noemer StartupLeap om een gratis, door coaches ondersteund, online programma voor startende tech-ondernemers op te zetten.
Lees verder

Screenforce met TIP applicatie voor bekijken tv-campagnes
Tv marketingorganisatie Screenforce heeft een zogeheten TIP applicatie gelanceerd. TIP staat voor TV Informatie Punt en wordt door Screenforce kosteloos aangeboden aan reclamebureaus, mediabureaus en adverteerders die rechtstreeks campagnes inkopen bij Ster, Talpa Network, RTL en BrandDeli of ORN.
Lees verder

'Overname Sanoma mag niet leiden tot ongefundeerde prijsstijgingen'
De overname van Sanoma door DPG is volgens de Bond van Adverteerders een goede strategische stap die kan bijdragen aan een innovatief, kwalitatief en gezond lokaal medialandschap. Maar de consolidatie mag volgens bvA niet leiden tot onevenredige prijsstijging van de nationale mediaruimte. Merken kunnen dan juist gedwongen worden uit te wijken naar buitenlandse aanbieders.
Lees verder

Kledingmerk Loavies denkt aan fysieke winkels
Webwinkel Loavies denkt erover na om in de toekomst fysieke winkels te openen. Dat laat medeoprichter Jorn van Klooster weten in een interview met RetailTrends.
Lees verder

Mobiele aanbieders leggen focus op Samsung bij toestelpromoties
Mobiele aanbieders hebben in januari tot en met oktober van dit jaar het grootste deel van hun marketingbudget op toestelgebied gestopt in promoties met Samsung-smartphones. Voor iPhones en Huawei-toestellen waren er veel minder promoties te vinden, zo blijkt uit een inventarisatie van Telecompaper.
Lees verder

2019: De Video Wars
2019 zal mogelijk vooral worden herinnerd als het jaar waarin de video oorlog losbarstte, al zijn de gevolgen daarvan nog niet helemaal te overzien. Na ruim twaalf jaar kreeg Netflix dit najaar haar eerste wereldwijd opererende concurrent, Disney Plus. Maar liefst negentig miljard dollar investeert het concern om de enorme achterstand in te lopen.
Lees verder

IAB Nederland vervangt bestuur
IAB Nederland, de onafhankelijke branchevereniging voor digitaal adverteren en marketinginnovatie, heeft vijf nieuwe bestuursleden aangewezen. Dit mede in verband met het vertrek van de bestuursleden Laurens van der Heijden (DPG media) en Mascha Driessen (Microsoft), die ruim zes jaar actief een bijdrage aan het bestuur hebben geleverd.
Lees verder

Verwijderingsverzoek Google door moordenaar Jesse Dingemans afgewezen
Een verwijderingsverzoek aan Google door de uit CuraƧao afkomstige Julien C., die werd veroordeeld voor de moord in 2006 op de 8-jarige Jesse Dingemans, is door de rechter afgewezen.
Lees verder

nWay (Power Rangers:Legacy Wars) naar Animoca
Animoca Brands heeft nWay overgenomen voor 7,6 miljoen dollar. nWay is vooral bekend van de game Power Rangers:Legacy Wars.
Lees verder