woensdag 18 december 2019

Chrome 79 verwijdert gebruikersdata Android-apps

Chrome 79 verwijdert gebruikersdata Android-apps
Gebruikers liepen tegen een pijnlijke bug aan bij de komst van de nieuwe versie van Chrome: gegevens die in Android-apps werden opgeslagen, verdwenen na de update. De uitrol is nu stopgezet.
Lees verder

AI voltooit Symfonie nr. 10 van Beethoven
Volgend jaar is het 250 jaar geleden dat Ludwig van Beethoven werd geboren en ter ere daarvan hebben AI-deskundigen en musicologen samen de nooit door hem gemaakte tiende symfonie van Beethoven geschreven.
Lees verder

Grote schoonmaak: maak je oude laptop weer als nieuw
Een laptop die al een paar jaar dienst doet, wordt door vuil en stof niet alleen lelijker, maar ook sneller warm van binnen en trager. We kijken in deze gids naar hoe je je oude beestje weer laat fonkelen.
Lees verder

Audio Quality Lab Thunder review: Betaalbaar Bluetooth boxje
In het kerstseizoen en het nieuwe jaar vliegen de borrels je om de oren. Als er een muziekje bij moet, grijpt men al snel naar de draadloze Bluetooth-speaker. Wij hebben er door de jaren heen aardig wat getest en vandaag is het de beurt aan de Thunder van Audio Quality Lab.
Lees verder

Over een kleine maand komt Chromium-Edge naar je toe
De nieuwe versie van browser Edge is al enkele maanden als b├Ęta beschikbaar en Microsoft lijkt zich op te maken voor een brede uitrol. Vanaf volgende maand zou de nieuwe browser op je Windows-pc moeten verschijnen.
Lees verder

Zo zie je hoe de accu in jouw laptop ervoor staat
Er zijn diverse utilities om de accu in de gaten te houden, maar BatteryMon is een tool die in veel overzichten opduikt als prima programma om je accustatus in de gaten te houden. Wat kun je allemaal met deze software?
Lees verder

Review: Motorola One Zoom
Motorola ploegt keihard door in het midrange-segment en heeft dit jaar al aardig wat toestellen uitgebracht. Het bedrijf richt zich op de op de One-series en heeft onder dat label meerdere smartphones uitgebracht met elk een unieke feature. Vandaag bekijken we de One Zoom, een toestel dat zich richt op fotografie.
Lees verder

Microsoft toont onverwijderbare reclame in Mail en Agenda
Microsoft pusht zijn eigen apps nog harder binnen Windows 10 door gebruikers reclames voor deze producten te laten zien. Dat is niet alleen meer voor gebruikers van alternatieve diensten, bijvoorbeeld Gmail, maar geldt nu voor alle gebruikers.
Lees verder

Nachtmodus smartphone is misschien zelfs slechter voor je slaap
Nieuw onderzoek lijkt vermoedens te bevestigen die al langer bestaan: het idee dat blauwe kleuren van een scherm je wakker houden klopt wellicht niet. Sterker nog, het tegenovergestelde kan wel eens waar zijn.
Lees verder

Dit zijn de nieuwste Windows 10-features die eraan komen
Zo rond april wordt de nieuwe versie van Windows 10 verwacht en de voorjaarseditie lijkt voortaan de jaarlijkse versie met de grote vernieuwingen te zijn. De nieuwste build laat meer verbeteringen zien.
Lees verder