maandag 2 december 2019

ACM: aanbieders glasvezeldiensten moeten consument beter informeren

ACM: aanbieders glasvezeldiensten moeten consument beter informeren
De Autoriteit Consument & Markt (ACM) roept aanbieders van nieuwe glasvezeldiensten op consumenten beter vooraf te informeren over hun aanbod.
Lees verder

200.000 extra werknemers voor Amazon
Amazon stelt dit jaar voor het feestseizoen alleen al in de VS 200.000 tijdelijke werknemers aan, twee keer zoveel als […]
Lees verder

Minister Sander Dekker wint Big Brother Award
Minister Sander Dekker van Rechtsbescherming heeft vrijdag de Big Brother Awards gewonnen vanwege het risico op privacyschendingen. Hij gaf de bevoegdheid datasets aan elkaar te koppelen om 'betaalprofielen' van personen op te bouwen als hulpmiddel bij schuldeninning.
Lees verder

KPN verkoopt webhoster Argeweb
Hostingbedrijf Argeweb van KPN wordt voor een onbekend bedrag verkocht aan Total Webhosting Solutions, in Nederland marktleider.
Lees verder

Infographic: koning, keizer, Amazon
Het zijn met Black Friday en Cyber Monday wederom toptijden voor Amazon. De retailer neemt de helft van de Amerikaanse e-commerce markt voor zijn rekening, dat is dubbel zoveel als het gezamenlijke marktaandeel van eBay, Walmart, Best Buy en anderen. eBay moet genoegen nemen met 6,6 project van de markt en warenhuis Walmart met nog minder: 3,7 procent.
Lees verder

Max Kreijn (NearSt): 'We koppelen met ieder initiatief dat mensen de winkelstraat in wil krijgen.'
De nummer 1-positie in de Emerce Top 10 European Startups is dit jaar voor het Britse NearSt, dat lokale winkelvoorraad online inzichtelijk maakt om consumenten weer de winkelstraat in te krijgen. "We willen ieder product op ieder schap met het internet verbinden", zeg Nederlander Max Kreijn (36), Strategic Lead en medeoprichter.
Lees verder

Online transacties iDEAL Black Friday gelijk aan vorig jaar, maar beter gespreid
De aantallen online transacties op Black Friday waren dit jaar ongeveer gelijk aan vorig jaar. Dat meldt de Betaalvereniging Nederland zaterdag.
Lees verder

Komende maand werkonderbrekingen bij PostNL
Komende maand gaan medewerkers van PostNL werkonderbrekingen houden. FNV voert samen met medewerkers van het bedrijf al sinds Kerst 2018 acties om een betere cao.
Lees verder

Weer records Thanksgiving/Black Friday in de VS
Op Black Friday is in de VS online minstens 7,4 miljard dollar omgezet. In de vroege ochtend signaleerde Adobe al 600 miljoen dollar aan bestellingen, 19,2 procent meer dan een jaar geleden.
Lees verder