maandag 23 december 2019

AAA-LUX zet strategische stap in Maleisië dankzij overheidsfinanciering

AAA-LUX zet strategische stap in Maleisië dankzij overheidsfinanciering

AAA-LUX heeft een zeer scherpe focus op led-verlichting in hoge masten. Om wereldwijd concurrerend te blijven, wilde het bedrijf uit Eindhoven een fabriek bouwen in Maleisië. Banken waren echter terughoudend om daarin te investeren. Maar via het ondernemersfonds Dutch Trade and Investment Fund (DTIF) kon AAA-LUX deze cruciale stap toch zetten.

Lees verder

Ondernemerschapsonderwijs: winst voor iedereen

Voor veel werkgevers is het vinden en binden van gemotiveerde jonge medewerkers met een ondernemende houding in de huidige krappe arbeidsmarkt een grote uitdaging. Daarom is het belangrijk dat leerlingen en studenten al op school actief kennis maken met ondernemerschap.

Ondernemend onderwijs – liefst in samenwerking met doorgewinterde ondernemers - levert winst op voor iedereen.

Lees verder

Ik vind het mooi om vooraan te staan bij de energietransitie

Interview met Sarah Vaessen, adviseur waterstof.

Wat doe je bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl)?
Ik werk als adviseur in het team Energie Innovatie op het gebied van waterstof. Sinds ik een aflevering van Tegenlicht over dit onderwerp zag, ben ik erin geïnteresseerd. Het onderwerp sluit ook heel goed aan op mijn studie Scheikunde in Nijmegen. Toen ik de vacature voor mijn functie zag, besloot ik te solliciteren.

Lees verder

Circulair ondernemen met RVO.nl

Bent u een consultant, adviseur of intermediair op het gebied van circulaire economie? En wilt u uw klanten of bedrijf nog beter informeren over de fiscale voordelen die RVO.nl biedt? Kom dan op dinsdag 4 februari 2020 naar de bijeenkomst 'Circulair ondernemen met RVO.nl' in Amersfoort.  

Lees verder

Webinar Eurostars Online indieningsproces en vervolmaken van uw aanvraag

Wilt u meer weten over het online indieningsproces voor het Eurostarsprogramma? Bent u ook geïnteresseerd in advies en tips om uw projectvoorstel te verbeteren? Neem dan deel aan het Eurostars-webinar!

De eerstvolgende sluitingsdatum voor het indienen van internationale projectvoorstellen in call 13 is op 13 februari 2020, 20.00 uur. Speciaal voor partijen die een aanvraag voorbereiden, organiseert het internationale Eurostarssecretariaat een webinar dat ingaat op het online aanvraagplatform. Zo kunt u zich goed voorbereiden.

Lees verder