zaterdag 21 december 2019

10 bizarre plekjes in Google Earth

10 bizarre plekjes in Google Earth
Op Google Earth kun je veel vreemde plekjes vinden als je de planeet afspeurt. Je kunt met de applicatie overstappen op street view en ver inzoomen op vliegtuigwrakken, mysterieuze objecten en enkele bizarre plekjes. Hier een overzicht.
Lees verder

Slimme speaker vermijdt ruzie tijdens kerstdiner
Volgens Amazon ontstaan er veel ruzies rond half zeven 's avonds op Eerste Kerstdag. Om te voorkomen dat gesprekken aan tafel escaleren, heeft het bedrijf een feature toegevoegd aan Alexa om het gespreksonderwerp te veranderen.
Lees verder

Hoe stap je over van Windows 7 op Windows 10?
Als je nu nog een Windows 7-gebruiker bent, komt de deadline opeens wel erg dichtbij: op dinsdag 14 januari verschijnen de allerlaatste patches en gaat het besturingssysteem met pensioen. Je hebt een aantal opties als je bij Windows wilt blijven.
Lees verder

11 spectaculaire flops in de IT
Veel van de producten in deze lijst van tragische flops, neem de Kin van Microsoft of Kerbango van 3Com, worden alleen herkend door mensen die de flop meemaakten. In de volksgeest zijn deze apparaten en diensten - soms niet onterecht - volledig onbekend gebleven.
Lees verder

267 miljoen telefoonnummers van Facebook online gelekt
Beveiligers vonden een grote database met persoonsgegevens van Facebook-gebruikers. Criminelen gebruiken deze namen en telefoonnummers voor oplichtingsdoeleinden en phishing.
Lees verder

Bugs achtervolgen Windows 10 1909
Volgens Microsoft zijn er weinig verschillen tussen 1903 en de nieuwe 1909 en is het dezelfde codebase met een Master Switch om features in te schakelen. Maar verschillende bugs geven aan dat er iets meer aan de hand is.
Lees verder

Nog eens 8 bizarre plekjes in Google Earth
Op Google Earth kun je veel vreemde plekjes vinden als je de planeet afspeurt. Je kunt met de applicatie overstappen op street view en ver inzoomen op in een woonwijk geparkeerd cruiseschip, mysterieuze tekens in en Chinese woestijn en andere bizarre plekjes. Nog een overzicht.
Lees verder