maandag 4 november 2019

Takeaway.com zet bod op Just Eat door

Takeaway.com zet bod op Just Eat door
Takeaway.com zet zijn bod op de Just Eat door en geeft aandeelhouders van het Engelse bedrijf nu meer zekerheid over het slagen van de deal.
Lees verder

Merkentrouw Apple en Samsung onverminderd hoog
Bezitters van een iPhone en een mobiel toestel van Samsung blijven het meest trouw aan 'hun' merk. Dat blijkt uit onderzoek van Telecompaper. 66 respectievelijk 64 procent van de mensen die nu een iPhone of Samsung-smartphone bezitten, had voorheen al een toestel van hetzelfde merk. Tussen september 2019 en 2018 zijn er geen significante veranderingen opgetreden.
Lees verder

Doelpunten voortaan binnen vijf minuten terug zien in de AD-app
DPG Media lanceert GoalAlerts, de dienst die je real-time op de hoogte brengt van alle doelpunten en je ze ook direct terug kan kijken. GoalAlerts is beschikbaar via de apps van AD, de regionale nieuwsmerken (ADR Nieuwsmedia) en Het Parool.
Lees verder

'Al 1 miljoen abonnees voor Disney Plus'
Ruim 1 miljoen Amerikanen hebben zich volgens analist Jumpshot reeds geabonneerd op Disney Plus, de videodienst die pas 15 november formeel van start gaat.
Lees verder

Jordi van de Bovenkamp nieuwe Creative Director MediaMonks
Het Europese creatieve team van MediaMonks wordt versterkt met Jordi van de Bovenkamp ​​als Creative Director. Hiermee zet het digitale productiebedrijf naar eigen zeggen de ingeslagen koers voort: het inhuren van 'het beste management voor de groeiende wereldwijde operaties'.
Lees verder

Spits Automotive failliet
Spits Automotive uit Den Ham, het bedrijf achter de verkoopsites Spits-automotive.nl, Auto-katalysator.nl en Auto-roetfilter.nl, is door de rechtbank Almelo failliet verklaard.
Lees verder

'Valve en Apple werken gezamenlijk aan AR-bril'
Apple werkt volgens de jongste geruchten met Valve aan een AR-bril. Valve is behalve uitgever van games als Half-Life, Portal en Data ook de exploitant van gamedienst Steam.
Lees verder

Nieuwe Europees investeringsfonds voor scale-ups
Frog Capital uit Londen opent een nieuw investeringsfonds van 150 miljoen euro. De venture capitalist richt zich op Europese softwarebedrijven in de scale-upfase met een jaaromzet van rond de vijf miljoen euro.
Lees verder

Adobe brengt Photoshop en Illustrator naar iPad
Adobe heeft eindelijk een verdienmodel ontwikkeld voor zijn fotobewerkingapps voor de iPad. Tegelijk met zijn MAX conferentie gaf het bedrijf  Photoshop voor iPad vrij, waarvoor een abonnement moet worden afgesloten.
Lees verder