vrijdag 1 november 2019

Tablet Dell kan tegen zandstormen en poolomgevingen

Tablet Dell kan tegen zandstormen en poolomgevingen
Dell lanceert zijn nieuwste Latitude 7220 Rugged Extreme tablet. Gemaakt om tegemoet te komen aan de eisen van gebruikers in zware omstandigheden; van fabriekshal tot in ambulances en van zandstormen tot en met poolomgevingen.
Lees verder

Bol.com uitgeroepen tot 'ABN AMRO Retailer of the Year the Netherlands' 2019-2020
Bol.com is gisteravond uitgeroepen tot ABN AMRO Retailer of the Year the Netherlands 2019-2020. Pearle Opticiens sleepte de eretitel 'ABN AMRO Beste Winkelketen van Nederland' 2019-2020 in de wacht. Zooplus nam de 'ABN AMRO Webshop Award the Netherlands' 2019-2020 in ontvangst.
Lees verder

Emerce Health: van hoofdpijn naar hoofdzaak
Zorgrobots, kunstmatige intelligentie, drones en VR toepassingen, als je de media mag geloven is de toekomst in de zorg vandaag echt begonnen. Maar de werkelijkheid is anders. Edwin Kroeze van Liferay temperde gisteren op Emerce Health het enthousiasme met een nuchtere anekdote: zijn zieke vader moet nog gewoon stapels papieren formulieren invullen.
Lees verder

DELTA investeert 100 miljoen in Zeeuws glasvezelnetwerk
DELTA investeert de komende jaren 100 miljoen in een Zeeuws glasvezelnetwerk. De eerste spade gaat in januari de grond in. De steden Middelburg, Goes en Terneuzen en een aantal kleinere kernen zijn als eerste aan de beurt.
Lees verder

Surinaamse slavenregisters nu volledig online
De Surinaamse slavenregisters zijn sinds donderdag compleet online beschikbaar via de nationale archieven van Nederland en Suriname. Met de registers uit de periode 1830 tot 1851 is een belangrijke laatste bron toegevoegd.
Lees verder

Digitaal toetsen aan Universiteit Utrecht neemt hoge vlucht
Op de Universiteit Utrecht worden de komende weken digitale toetsen afgenomen op Chromebooks in sportcentrum Olympos door maximaal 600 studenten. Daarmee komt het totaal aantal digitale toetsplekken op 1840.
Lees verder

Talpa Network verzorgt per 1 januari 2020 spot verkoop BBC First
Met ingang van 1 januari 2020 wordt de spotverkoop voor de televisiezender BBC First ondergebracht bij Talpa Network Media Solutions. Op dit moment verzorgt RTL/BrandDeli de spotverkoop voor BBC First.
Lees verder

Frankrijk telt ruim 400 start-ups in kunstmatige intelligentie
Frankrijk telt inmiddels al 432 bedrijven die actief zijn met kunstmatige intelligentie, tegen 180 in 2016, zo blijkt uit een telling van advieskantoor Roland Berger en France Digitale.
Lees verder

Xiaomi opent cameralab in Finland
Het Chinese smartphonemerk Xiaomi heeft een R&D lab geopend in het Finse Tempere, waar specifiek aan cameratechnologie wordt gewerkt. De locatie is niet toevallig gekozen: Nokia ontwikkelt er netwerk- en cloudtechnologie en dus is er technisch talent aanwezig.
Lees verder