dinsdag 5 november 2019

Sprout: Challenger50: deze ondernemers printen je maaltijd uit

Challenger50: deze ondernemers printen je maaltijd uit
Urenlang in de keuken zwoegen om de perfecte maaltijd te bereiden? Het kan weleens spoedig tot de verleden tijd behoren, dankzij de voedselprinters van van Floris en Nina Hoff. Zij staan in de Challenger50 met het opvallende bedrijf byFlow.
Lees verder

Deze 3 combinaties met direct mail maken jouw marketingcampagne veel effectiever
Wanneer je een marketingcampagne opzet, wil je natuurlijk dat jouw verhaal zo goed mogelijk blijft hangen bij zoveel mogelijk potentiële klanten. Maar wist je dat je nog meer succes krijgt door je campagne te starten met direct mail? Jouw boodschap trekt direct de aandacht en heeft meer impact.
Lees verder

Doe mij maar minder ideeën
Ondernemer Marnix Geus loopt er meer dan ooit tegenaan: te veel ideeën. Dat doet een beroep op je daadkracht, schrijft hij in een nieuwe column. 'Alleen diegenen die gewoon beginnen, kunnen van ondernemerschap worden beticht.'
Lees verder

Wat je als ondernemer kan met ruimtevaart
50 jaar na de eerste menselijke maanlanding is er weer ongekend veel aandacht voor alles wat met ruimtevaart te maken heeft. Elke week lijkt er een nieuwe ontwikkeling in het domein 'space' te zijn. Tijd dus voor ondernemers om op kansen in ruimtevaart te springen. Hoge drempel? Dat valt reuze mee. Het is eenvoudiger dan ooit om als bedrijf of startup met spacetech aan de slag te gaan. 
Lees verder

Half miljoen voor Seepje; bank moet wietbedrijf rekening geven
Ondernemersnieuws: Seepje internationaliseert met half miljoen groeikapitaal, wietbedrijf Project C heeft recht op bankrekening en recruiters kiezen het snelst voor mannen.
Lees verder

Challenger50: dit is de Airbnb voor campers en caravans
Het Airbnb-model begint ook door te breken in de kampeerwereld. Camper- en caravandeelsite Camptoo gooit hoge ogen met tot dusver 2 miljoen euro groeikapitaal en 3500 aangesloten voertuigen. Het bedrijf staat dit jaar in de Challenger50-lijst van Sprout.
Lees verder

Zo geef je assertiever feedback op de ander
Of je nu ondernemer bent of manager, het is handig om assertief te zijn. Maar hoe doe je dit precies? Ondernemer Henk Veenhuysen coacht professionals in assertiever worden. 'Je leert er je eigen grenzen door aan te geven.'
Lees verder

Opvolger XS4ALL heeft eerste miljoen funding binnen om 'monopolie' aan te vallen
De opvolger van XS4ALL, de internetprovider die KPN de nek wil omdraaien, heeft binnen een dag ruim een miljoen euro aan crowdfunding opgehaald. Daarmee is het eerste doel zo goed als gehaald en kan er een begin worden gemaakt met een nieuwe provider.
Lees verder