maandag 4 november 2019

Sprout: Challenger50: Blanco strikte al tientallen vermogensbeheerdes met een alles-in-een techplatform

Challenger50: Blanco strikte al tientallen vermogensbeheerdes met een alles-in-een techplatform
Bernadette Wijnings, Joost Walgemoed en Dennis Overbeeke zijn met hun alles-in-een techplatform voor vermogensbeheerders een van de Challenger50 van 2019. 'We laten ons leiden door de overtuiging dat het in fintech niet alleen om technologie moet gaan.' 
Lees verder

Apple lanceert Netflix-concurrent; Marco Aarnink gaat hard met Print.com
Ondernemersnieuws: Apple lanceert Netflix-concurrent, Marco Aarnink groeit hard met Print.com en vrouw verdient 16 procent minder dan man.
Lees verder

Deze nieuwe winkel is de 'natte droom' van elke hardware-ondernemer
Bij de MediaMarkt verdwijn je als vernieuwende hardware-producent liefdeloos in de schappen. Dat kan beter, vonden de oprichters van de nieuwe winkel Productpine. 
Lees verder

Hans Brouwer (MassiveMusic) is succesvol ondernemer, maar voelt zich nog altijd primair muzikant
MassiveMusic-ondernemer Hans Brouwer heeft Bacardi en KLM als klant, hij heeft kantoren van Tokio tot New York en is één van de mensen achter de A'dam Toren. Toch voelt de ondernemer zich in eerste instantie nog altijd muzikant.
Lees verder

Fokke de Jong wil groen verhaal Suitsupply 'meer naar voorgrond trekken'
Ondernemer Fokke de Jong van pakkenmerk Suitsupply verbaast zich erover dat duurzaam zakendoen nog amper is doorgedrongen in de modewereld. Het groene verhaal van zijn eigen kledingbedrijf wil hij de komende tijd 'meer naar de voorgrond trekken'.
Lees verder

Deze tien ondernemers zijn de nieuwe exportkampioenen van Nederland
Voor zijn jaarlijkse verkiezing heeft het Oranje Handelsmissiefonds uit 250 inschrijvingen weer een aantal veelbelovende bedrijven geselecteerd die de komende tijd geholpen worden bij hun internationale expansie. Maak kennis met de tien winnaars.
Lees verder

Hoe Stentit bloedvaten repareert (zonder heftige chirurgie)
Zonder ingrijpende ('invasieve') chirurgie toch beschadigde slagaders kunnen herstellen, dat is de belofte van Stentit. Oprichters Maria Sol Cabrera en Bart Sanders hebben ook hun zinnen gezet op de VS.
Lees verder

Airbnb verbiedt feesten; Corendon verbant excursies met wilde dieren
Ondernemersnieuws: Airbnb verbiedt feesten na schietpartij, oprichters verkopen Fitbit voor 2,1 miljard dollar en Corendon stopt met excursies met wilde dieren.
Lees verder