woensdag 20 november 2019

‘Salesforce economie leidt tot 4,5 miljoen nieuwe banen in 2025’

'Salesforce economie leidt tot 4,5 miljoen nieuwe banen in 2025'
Het steeds bredere dienstaanbod wordt door Salesforce als het ware bij elkaar gehouden door het Customer 360 Platform. Dat fungeert als een centrale hub voor alle kanalen binnen ondernemingen. Door alle gegevens zoals voorgaande interacties en persoonlijke voorkeuren te harmoniseren ontstaat er volledig beeld van de klant. Salesforce noemt deze 'heilige graal' van het relatiebeheer de Single Source of Truth.
Lees verder

Minut Point alarmsysteem: Privacy gerespecteerd
Een vernuftig slim alarmsysteem dat, ondanks het feit dat het met internet is verbonden, niet direct je hele leven in een cloud stopt.
Lees verder

Google verhoogt veiligheidsgraad Europese dataopslag
Europese zakelijke gebruikers van Google Cloud kunnen vanaf vandaag de sleutels tot de toegang tot hun data buiten de infrastructuur van Google bewaren.
Lees verder

Mindshare wordt mediapartner van Lufthansa
Lufthansa heeft Mindshare aangewezen als wereldwijde mediapartner. Voorheen verzorgde GroupM deze activiteiten.
Lees verder

Helft starters begint in online kluseconomie
Een groot deel van de nieuwe zelfstandig ondernemers leunt voor zijn werk zwaar op platformen als Uber, Werkspot, Temper of bol.com.
Lees verder

Uitspraak Reclame Code Commissie belangrijk voor alle webwinkeliers
Thuiswinkel.org waarschuwt voor misleidende afbeeldingen op websites. De Reclame Code Commissie heeft onlangs uitspraak gedaan in een zaak over een advertentie op een website waarin een deurdranger wordt aangeboden. Bij de aanprijzing is een afbeelding van een metalen blok met scharnierende arm te zien. Bij ontvangst van de deurdranger bleek geen arm te zijn meegeleverd.
Lees verder

Spotify maakt persoonlijke speellijsten podcasts
Muziekdienst Spotify wil het luisteren naar podcasts stimuleren. Het gesproken woord is een nieuwe, maar sterk opkomende tak bij het Zweedse platform.
Lees verder

Flinders start met leasing van Vitra meubilair voor de zakelijke markt
Flinders biedt de zakelijke klant voortaan de mogelijkheid om Vitra producten te leasen. Het is volgens de meubelverkoper een nieuwe stap in het beter bedienen van haar B2B klanten die vragen naar nieuwe mogelijkheden om de liquiditeit te behouden.
Lees verder

MediaMonks fuseert met WhiteBalance uit India
MediaMonks voegt zijn activiteiten samen met die van WhiteBalance uit India, ook een internationaal voorname contentproducent. Financiële details van de deal zijn niet bekendgemaakt.
Lees verder