woensdag 27 november 2019

RFID markt komt eindelijk echt van de grond

RFID markt komt eindelijk echt van de grond
In 2003 leek RFID het helemaal te gaan maken toen de grote Amerikaanse keten Wal-Mart aankondigde dat het de technologie zou gaan inzetten voor de registratie van de goederenstroom in het bedrijf. Met ingang van 2006 moesten alle bedrijven die aan de keten leverden hun pallets voorzien van RFID tags. Pas zestien jaar later lijkt RFID eindelijk van de grond te komen.
Lees verder

'Phishing verschuift naar SMS en WhatsApp'
Banken rapporteren de afgelopen maanden opvallend veel meldingen van klanten over phishing via mobiele berichtendiensten zoals SMS, WhatsApp en Messenger. […]
Lees verder

Electriciteitsnet netbeheerders als open data beschikbaar
Stedin, Enexis en de andere regionale netbeheerders bieden de ligging van hun elektriciteitsnet aan als open data op hun websites. Door deze gegevens openbaar te maken helpen zij partijen om keuzes te maken voor de realisatie van bijvoorbeeld zonneparken of nieuwbouwwijken.
Lees verder

Emerce Finance: 'Het nieuwe geld komt uit China'
Niet Facebook met de libra of 'facebucks', maar China gaat de toekomst van het geld bepalen. Die voorspelling deed de Britse auteur Dave Birch, gastprofessor aan de Universiteit van Surrey Business School, gisteren op Emerce Finance in Amsterdam.
Lees verder

Netflix heeft nu een eigen bioscoop
Netflix heeft een meerjarig huurcontract getekend voor de in New York historische bioscoop Paris Theatre.
Lees verder

Centraal Beheer opent webwinkel voor ondernemers
Verzekeraar Centraal Beheer introduceert de Ondernemerswinkel. Een online platform met zakelijke dienstverlening voor ondernemers, zzp-ers en bedrijven. Zoals juridische hulp, diensten voor ICT-beveiliging en voor personeel en organisatie.
Lees verder

Nokia lijkt de Nokia 2.3 te gaan onthullen
Op de valreep van 2019 komt Nokia nog met een nieuw toestel. Een teaser op Twitter wijst op het verschijnen van de Nokia 2.3.
Lees verder

High Tech Campus Eindhoven breidt ambities uit
De High Tech Campus Eindhoven wil één van de leidende tech hubs zijn in de wereld worden. Eindhoven moet in […]
Lees verder

Grote uploader Place2Home veroordeeld
De rechtbank Midden-Nederland heeft een man uit de provincie Utrecht veroordeeld wegens het uploaden van zeer grote hoeveelheden films en tv-series naar het Usenet en Bittorrent, tot soms wel 500 Gb in één keer.
Lees verder