vrijdag 8 november 2019

Productvergelijkers nul profijt van EU-straf Google Shopping

Productvergelijkers nul profijt van EU-straf Google Shopping
Product- en prijsvergelijkers profiteren niet van de 'taakstraf' die de Europese Commissie aan Google oplegde vanwege marktverstorend gedrag met Google Shopping.
Lees verder

Overheid praat zich bij over technologische ontwikkelingen
Kunstmatige intelligentie, satellieten, gezichtsherkenning en digital twins. In de maand november organiseren de ministeries van Justitie en Veiligheid (JenV) en Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties (BZK) samen met de Rijks Innovatie Community TechNovember. Als 'lerende organisaties' willen JenV en BZK de volgende stap zetten naar een structurele benadering van technologie.
Lees verder

Oud-manager Nucleus start nieuw hostingbedrijf
Marcel De Beule, tot voor kort nog managing partner bij Nucleus Connect, start een nieuw Belgisch hostingbedrijf. Weconnect.green combineert hosting en ontwikkeling.
Lees verder

Amazon bouwt robot innovatiehub
Amazon bouwt een innovatiehub voor logistieke robots in de buurt van Boston die in 2021 klaar moet zijn en 200 banen oplevert.
Lees verder

Signify installeert eerste Lifi systeem bij PSV Eindhoven
Signify heeft zijn allereerste Trulifi LiFi-systeem geïnstalleerd bij voetbalclub PSV Eindhoven. In plaats van een beroep te doen op radiosignalen, maakt Trulifi gebruik van lichtgolven om draadloze bi-directionele communicatie mogelijk te maken met snelheden die veel hoger liggen dan bijvoorbeeld Wifi.
Lees verder

'Cryptocoins eigenlijk niets nieuws'
"Cryptocoins zijn eigenlijks niets nieuws. In 1930 had je al iets vergelijkbaars en dat gebruiken we nog steeds", aldus Simon Lelieveldt. Hij is een van de sprekers tijdens Emerce Financials op 26 november.
Lees verder

Google Cardboard wordt open source
Google maakt zijn Cardboard VR software open source, zodat ontwikkelaars ermee aan de slag kunnen. Google maakte vorige maand bekend […]
Lees verder

ING, Europcar, KVK, Eneco en Pathé maken kans op Dutch Search Awards
Onder andere ING, Europcar, KVK, Eneco, Pathé en NS maken in samenwerking met digital agencies zoals Adwise, Dept, Happy Idiots, Merkle en Reprise kans op een Dutch Search Award.​ ​
Lees verder

Orange Belgium lanceert Chat Messages
Orange Belgium is de eerste telecomoperator die RCS op de Belgische markt brengt. RCS is de afkorting voor Rich Communication Services, de nieuwe standaard voor korte berichtjes.
Lees verder