woensdag 6 november 2019

Partners bol.com realiseren 60 procent meer omzet

Partners bol.com realiseren 60 procent meer omzet
De partners van bol.com hebben in het derde kwartaal zestig procent meer omzet gedraaid. Het aantal partners is gegroeid naar 19.000, zo blijkt uit de kwartaalcijfers die moederbedrijf Ahold Delhaize zojuist vrijgaf.
Lees verder

Digitale omzet RTL naar 755 miljoen euro
RTL Group realiseerde 14 procent meer digitale omzet in het derde kwartaal. Deze kwam uit op 755 miljoen. De totale omzet steeg 3,5 procent naar 4,5 miljard euro.
Lees verder

Documentaire over Nederlandse geschiedenis videostreaming
De eerste live online videostream ooit werd gegenereerd in Simplon te Groningen. Vier kijkers zagen een concert op hun pc. Deze week verscheen een documentaire over deze kleine maar historische gebeurtenis.
Lees verder

Unilever stopt met reclame op Pornhub
Unilever trekt de reclame voor Dollar Shave Club terug van Pornhub en wil er ook met zijn andere merken niet meer worden gezien.
Lees verder

Atmotube: luchtsensor voor in je broekzak
De luxe connected luchtreinigers hebben tegenwoordig een luchtsensor aan boord die je via een app precies laat weten wat de staat van de luchtvervuiling is. Zoiets wil je natuurlijk ook op zak hebben.
Lees verder

3D Hubs opent nieuwe kantoren in Amsterdam, Berlijn, Chicago en Parijs
3DHubs,hetNederlandsenetwerkvan3Dprinters,opentnieuwekantoreninAmsterdam,Berlijn,ChicagoenParijs.
Lees verder

Facebook eist koppeling Facebook en Messenger
Berichtenapp Messenger kan straks mogelijk niet meer worden gebruikt zonder bijbehorend Facebook account. De losse profielen worden te vaak voor criminaliteit ingezet.
Lees verder

Microsoft blaast Yammer en OneOne 2016 nieuw leven in
Yammer, de zakelijke chatapplicatie die Microsoft in 2012 voor 1,2 miljard dollar kocht, is in een nieuwe jas gestoken. Met flink wat nieuwe mogelijkheden en betere integratie met Microsoft 365-tools als Teams, SharePoint en Outlook.
Lees verder

Bringly start samenwerking met Fietskoeriers.nl
De Amsterdamse start-up Bringly is een samenwerking aangegaan met Fietskoeriers.nl en Cycloon om duurzame bezorgingen vanuit lokale Amsterdamse winkels mogelijk te maken.
Lees verder