vrijdag 29 november 2019

NU.nl gaat ‘op zwart’

NU.nl gaat 'op zwart'
Een dag voor Black Friday besluit NU.nl de site 'op zwart' te zetten.
Lees verder

Vinted haalt 128 miljoen euro groeigeld op
De Europees werkend marktplaats-app voor handel in tweedehands kleding Vinted heeft 128 miljoen euro venture capital opgehaald.
Lees verder

'Nederland koploper in betalen via wearables'
Het afgelopen jaar is het gebruik van passieve wearables (draagbare elektronica) voor betalingen in Europa fors gestegen. Ten opzichte van een jaar eerder is het aantal wearabletransacties zelfs verachtvoudigd. Dat blijkt uit onderzoek van Mastercard.
Lees verder

Ontslagen bij game-ontwikkelaar Paladin Studios
Game-ontwikkelaar Paladin Studios uit Den Haag is genoodzaakt om veertien werknemers te ontslaan. Tijdelijke contracten worden stopgezet.
Lees verder

IT-rekruteringplatform Talent.io naar België
Recruitmentplatform Talent.io breidt uit naar Belgiee, zij het nog bescheiden: de organisatie telt momenteel drie personen onder leiding van Clémentine Meilland.
Lees verder

JUKE en Talpa Social lanceren influencer radiolabel
SHOUT OUT heeft het nieuwe influencer audiolabel gemaakt voor Generatie Z. Het initiatief is een samenwerking van audioplatform JUKE, Talpa Social en XM. Vanaf vandaag zijn de eerste SHOUT OUT live shows & podcasts te beluisteren via JUKE.nl en in de app van JUKE.
Lees verder

5G als de Hulk: een groen vriendelijk monster
5G wordt nogal eens gezien als De Hulk: een groot groen monster, dat eigenlijk gewoon een vriendelijke man is, zo vertelde Heleen Uijt de Haag (Ministerie van Economische Zaken en Klimaat) gisteren op Telecom Insights in Utrecht.
Lees verder

Douane en FIOD willen belastingfraude door webshops aanpakken
Douane en de FIOD maken zich zorgen over een toename van importfraude bij webwinkels. Malafide internetverkoopbedrijven blijken voor miljoenen euro's aan invoerrechten en btw te ontduiken.
Lees verder

Veelzijdige oplader
Opladers heb je in alle maten en soorten. Via Kickstarter wordt momenteel geld opgehaald voor de veelzijdige HyperJuice 100W GaN. Die beschikt over twee USB-C en twee USB-A poorten.
Lees verder